Henna Haar: 3 eenvoudige en effectieve Packs HaarDe eerste tip die op ons pad komt wanneer we praten over ons haar problemen met onze moeders en grootmoeders is Henna. Dit komt omdat de henna werd gebruikt om de problemen van haar voor leeftijden tegen. Henna maakt een aantal voordelen, de eerste van het behoud van gezond haar. Maar voordat je naar de voordelen, laat nemen een korte blik op de bron, het verhaal achter het gebruik ervan en hoe het werkt.

In het geval van Henna verkregen uit?


Henna werd oorspronkelijk aangegeven de plant Lawsonia inermis. De naam heeft zijn oorsprong uit de Arabische naam gevonden voor het lokale systeem "hinna". Tegenwoordig ook naam geldt ook voor de kleurstof die wordt bereid uit deze plant voor de tijdelijke verkleuring van de huid, haar, nagels en eveneens stoffen. De kleur wordt verkregen uit de bladeren. Betekenis van lawsone kleurstof brengt alleen de kleur bij het loslaten van het blad. Lawsone een verbinding bordeaux kleur, die affiniteit binden eiwitten heeft.

Geschiedenis:

Henna is gebruikt voor een langere geschiedenis. De geschiedenis gaat terug tot de bronstijd. Ja, de Bronstijd! Sindsdien is het gebruikt om huid, haar en zelfs stof verven. De vrouwen van de 19e eeuw, zeer geliefde henna 'werd vervolgens gebruikt in de viering van een festival of een gunstige gelegenheid. Maar een van de meest populaire toepassingen was om je haar rood oranje te verven! Dit werd lang geleden observeerden de Indiase rechtbank en later ook van de Romeinse rechter. Sindsdien is met de tradities die constant veranderen, ook de stijlen hebben hun kenmerkende smaak ontwikkeld.

Nu hebben we een kort idee hoe lang henna is rond, is het tijd om uit te vinden waarom?

Voordelen van Henna voor haar:

 • Henna heeft natuurlijke eigenschappen die helpen om te correleren met eiwit en vervolgens reparaties en sluit de cuticula om de haargroei te helpen. Het versterkt ook het haar en voorkomt haarbreuk door het toevoegen van schittering en glans aan uw manen.
 • Het is een natuurlijke kleurstof die ook voorkomt voortijdige vergrijzing van het haar. Henna wordt gezegd dat de pH-waarde in de hoofdhuid dat niet alleen voorkomt haaruitval evenwicht te brengen, maar ook helpt om zich te ontdoen van haar gewoon als jeukende hoofdhuid en roos problemen.
 • Henna heeft verkoelende eigenschappen en conditionering die de hoofdhuid kalmeert en helpt de behandeling van droog haar door het herstellen van verloren vocht. De toepassing van henna helpt bij de behandeling van droog en bros haar en draaien ze in vlechten elegant, glanzend en zacht.
 • Het heeft ook om hiermee roos problemen.

Hoe te Henna Bereid je voor haar?

Henna wordt vaak toegepast als verpakkingen van haar. Dus hier zijn 3 verpakkingen om uw vragen over hoe je henna gelden voor het haar te beantwoorden.

Pack 1: Voor het kleuren en conditionering:

Dit pakket kan gebruikt worden voor haarkleuring en ten behoeve van aanpassing meer bladeren op, hoe dieper de kleureffect.

Ingrediënten:

 • Henna
 • Brouwen gewoon zwarte thee of groene
 • Citroensap

Procedure:

 • Hiervoor wordt henna poeder nacht geweekt en aangebracht op het haar de volgende dag.
 • Om het effect van conditionering van dit haar pak te maximaliseren, in plaats van te genieten van het poeder in het water, genieten in zwarte of groene thee in vers bereide en gespannen.
 • Ter opluistering van uw haar, meng een beetje 'van citroensap voor dit pakket

Als u op zoek bent om het haar verder beïnvloeden, kun je ook toevoegen 1 losgeklopt ei in het pakket net vóór het aanbrengen. Als je niet van de geur van het ei, voeg dan 2 eetlepels verse yoghurt of 2 eetlepels van de etherische olie van uw keuze.

Dit arrangement kan elke twee weken Shine worden toegepast en helpt om haargroei te verhogen en de hoeveelheid en sterkte van het haar verbeteren. Verlaten met het effect henna haar magie!

Pack 2: om haaruitval te verminderen en de haargroei:

Een andere manier van het gebruik van henna om gezonde haargroei te bevorderen is om te gebruiken met mosterd olie.

Ingrediënten:

 • Mosterdolie
 • Henna

Procedure:

 • Kook 250 ml mosterd olie met een handvol henna laat totdat de bladeren zijn verbrand in olie.
 • Nadat de olie is afgekoeld, ziften door een mousseline doek en houd het.

Regelmatige massage met deze olie zal leiden tot haaruitval en toegenomen haargroei te verminderen. Deze olie kan worden opgeslagen voor een maand.

Citroensap of een theelepel verse wrongel kan ook gemengd met olie voordat het masseren van de hoofdhuid voor betere resultaten.

Pack 3: voor de preventie en behandeling Roos:

Henna ook om op te slaan wanneer u spreekt van de meest voorkomende haar - roos en een droge, jeukende hoofdhuid. Regelmatig gebruik van henna zorg niet alleen roos, maar voorkomt ook dat u terugkeert.

Ingrediënten:

 • Zaden hooi griekse
 • Henna
 • Mosterdolie

Procedure:

 • Dompel een theelepel vol met zaden hooi Griekse 's nachts, vermalen tot een pasta de volgende ochtend en meng deze met het mengsel van mosterd olie henna.
 • Breng het mengsel op het haar en de hoofdhuid en laat gedurende 30 minuten.
 • Wassen en conditie van je haar zoals gewoonlijk.
 • Regelmatig gebruik van dit mengsel zal zeker helpen om een ​​gezonde hoofdhuid en het haar gezonder te krijgen.

Een gezonde manen is de droom van elk meisje en sloten glanzend en helder te krijgen, hebben we de neiging om veel producten met chemische stoffen die meer kwaad dan goed gebruiken. Dus, in plaats van het gebruik van synthetische producten, gebruiken Henna voor haar. Ga je gang en geef je haar de broodnodige liefde.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha