Helikopters voor beginnersDe op afstand bestuurbare helikopter Hobby is prettiger dan is het gemakkelijk om te gaan, en geschikt voor alle leeftijden. Als je gaat om te beginnen met de hobby, kunt u naar de helikopter te kopen in een paar minuten te vliegen met slechts een korte trip naar de lokale hobby winkel, of u kunt uren besteden aan het opbouwen van een helikopter van een kit voor het opstijgen voor de eerste keer. Er zijn veel manieren waarop u kunt aan de slag in deze hobby, en een paar dingen die je moet weten voordat je begint.

Entry Level

Wanneer je begint, moet u beslissen of u recht in de vlucht te krijgen, of als u liever om het plezier van het bouwen van het model helikopter tevoren. De aankoop van een model volledig voorbereid en op afstand kan worden gedaan op uw plaatselijke hobby winkel of via hobby online winkels. Deze pre-built modellen zijn perfect voor alle niveaus van hobby's, makkelijk te krijgen, en verwijder de tijd om uw helikopter te bouwen van een kit.

Voor beginners, de beste keuze van het type model is een helikopter batterij. Deze elektrische helikopters zijn de meest recente gegevens in de hobby en zijn gemakkelijker te vliegen dan de traditionele ontwerpen gas aangedreven. Ze zijn eenvoudig in het ontwerp algemeen, rustig en sommige zijn zelfs klein genoeg om naar huis te worden gevlogen. De aard van de dosis elektrisch ontwerp hebben het nadeel van een korte tijd vlucht, een opgeladen batterij verschaffen gewoonlijk vijf tot 15 minuten vluchttijd.


Micro RC helikopters zijn ook vrij nieuw op de markt en kan uw helikopter van de keuze als je weinig ruimte zijn. Veel van deze helikopters kunnen passen in de palm van je hand en sommige hebben kleine draden die aan de afstandsbediening. Deze helikopters vastgebonden aan een externe bron batterij teneinde de voordeel in vergelijking met andere modellen van elektrische vlucht langer, zelfs indien zij beperkt tot enkele uitvoerbaar door de operator.

Kit RC helicopter

Terwijl de elektrische versies zijn goed voor de absolute beginner, ik ben gewoon een heel eenvoudig voorbeeld van wat er beschikbaar is in deze hobby is. Als u wilt een complete ervaring RC helikopter die je moet overwegen weg te gaan bouwpakket.

De meeste kits zijn voor helikopters gas aangedreven. Het gas aangedreven helikopter heeft managementvaardigheden realistischer. Ik kan maar een echte helikopter zou, en als zodanig een beetje 'moeilijker te beheersen en uiteindelijk beheersen. Ze zijn ook duurder dan de elektrische versie met kosten die snel vanaf 300 kan voordoen $ 1.000, vergeleken met een elektrische helikopter voor $ 20 tot $ 50 prijskaartje. Vluchttijden met gas aangedreven helikopters zijn langer, hoewel, en weer terug in de lucht na het legen van de tank is gewoon een kwestie van het toevoegen van meer brandstof.

Het kiezen

Beginners

Als je met een eenvoudig elektrisch aangedreven helikopter of een van de gas-aangedreven modellen geavanceerde, moet je een instructeur om de basis van de vlucht te leren alvorens het model voor de eerste keer te vinden. Instructeurs zijn vaak navraag bij hobby winkels of het vinden van anderen in de hobby die de weg kunnen wijzen op een flyer met ervaring bereid om u enkele tips vlucht te geven. Sommige beperkingen kunnen van toepassing voor helikopters gas aangedreven dus controleer uw lokale verordeningen wettelijke vereisten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha