Heeft alcoholgebruik leiden tot gewichtstoename?Je hebt een lange tijd proberen om in vorm te gieten uw overtollige lichaamsgewicht te krijgen geweest? Zo ja, dan is het van het grootste belang dat je goed in de gaten te houden op uw dagelijkse calorie-inname. Van 's ochtends thee' s avonds laat melk, mag niets uit je checklist worden gelaten.

Maar in werkelijkheid, we gaan vaak slecht met uitzondering van die inputs calorieën extra's die we hebben onze drankjes. Of het nu vruchtensappen, smoothies, energiedranken of alcoholische dranken, onze calorie-inname omhoog gaat met alles en iedereen. En als we een beetje 'preciezer, alcohol is de grootste boosdoener als het gaat om het beheren van uw gewicht. Het naar beneden gaat zo goed dat je niet eens kunt voorstellen hoeveel extra calorieën u inneemt. Nu kun je een vraag in je hoofd hebt, kunt u alcohol leiden tot gewichtstoename? Lees meer te leren over de relatie tussen alcohol en gewichtstoename.


Volgens de onderzoekers, 'matig drinken' (dwz 2 glazen per dag) heeft een aantal voordelen voor de gezondheid in zowel mannen als vrouwen. Maar op hetzelfde moment, kan het ernstige gevolgen hebben voor uw taille. Dus als je een cocktail liefhebber en probeert slim-n-bekleding, en dan is het tijd voor u om uw gewoonte om een ​​andere overweging te drinken te geven.

Heeft alcohol de oorzaak van gewichtstoename?

Laten we eerst eens kijken naar hoe alcohol op de "chili" kan zetten en laat overgewicht:

Calorie-inhoud toevoegt aan het lichaam:

Het is moeilijk om te weten hoeveel calorieën die we nemen door middel van vast voedsel. Het is moeilijker om calorieën dat alcohol duwt in ons lichaam tellen. Elke gram van deze organische verbinding zonder vet bevat ongeveer 7 eenheden calorieën, terwijl dezelfde hoeveelheid koolhydraten en eiwitten bevat slechts 4 eenheden. Als je onder andere slechts twee blikjes bier in uw dagelijkse voeding, krijg je ongeveer 300 calorieën, wat genoeg is om het harde werk van een 30-minuten training vervuilen. Hier is een lijst van enkele populaire cocktails en hun calorie-inhoud. Check It Out:

  • 12 gram licht bier (1 pot) - 101 calorieën
  • 12 gram van bier (1 CAN) - 135-145 calorieën
  • 5 gram Whiskey/Rum/Gin/Vodka (1 hit) - 97 calorieën
  • 5 gram Witte/Rode Wijn (1 kopje) - 70 tot 75 calorieën
  • 5 gram Pina Colada (1 kopje) - 262 calorieën

Resultaten in het hunkeren naar hogere macht:

Verschillende studies hebben aangetoond dat de alcoholische dranken, kan voor een korte periode, kan de eetlust in grote mate toenemen. Wanneer u niet de gewoonte van het drinken hebben, kunt u de controle over jezelf te nemen en weg te blijven van alle voedingsmiddelen die kunnen maken dat u uitnodigt op gewicht snel. Het is moeilijk, maar absoluut mogelijk. Maar wanneer u begint het nuttigen van alcohol op een regelmatige basis, wordt het echt onmogelijk om even weg van die vette voedingsmiddelen of suikerhoudende producten te blijven.

Leidt af van een gezonde voeding en levensstijl:

Aflaat is een ander groot nadeel van regelmatige alcoholconsumptie, wat indirect leidt tot gewichtstoename. Zodra je het drinken begint, wordt een licentie om te genieten van je geleidelijk. Alcohol heeft een grote negatieve impact op onze wilskracht en zelfbeheersing.

Bijgevolg is elke inspanning die u moet nemen om gewicht, hoe om te eten gezond voedsel te verliezen, regelmatig sporten, etc. lijken niet-zo-vitaal belang voor u te zijn pas na een paar haringen. Uw voedsel hunkeren geworden zo belangrijk voor je dat je gewoon ter vervanging van uw gewichtsverlies dieet met veel drank en eten vetten. Niet het einde van het huidige niveau van glucose in het bloed en laat je met minder energie te zijner tijd.

In een notendop, kan de alcohol leiden tot een significante gewichtstoename, direct of indirect. Dus, moet u uiterst voorzichtig te zijn onder het genot van een cocktail. Zorg ervoor dat uw verblijf in matiging elke keer als je gaat voor een drankje.

Slank blijven. Blijf mooi.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha