Heb je het gevoel alsof je altijd een optie, maar nooit een PRIORITEIT '? Hier zijn enkele tips voor uHeb je het gevoel alsof je altijd een optie, maar nooit een PRIORITEIT '? Hier zijn enkele tips voor u

Soms zijn er een aantal aanwijzingen die u vertellen dat u een optie geworden, en ze zijn niet langer een prioriteit in het leven van een vriend of een familielid. Als je samen met hen, je voelt alsof je de laatste uitgenodigd voor het feest. En u bent uitgenodigd alleen omdat iemand anders moest verlaten. U bent de "buitenbeentje", of als een, en je onwelkom.

Voor een of andere reden, het voelt alsof je zijn geslagen, alsof dingen zijn veranderd. Op dit punt, kan het gemakkelijk zijn om introspectief te worden en vraag jezelf af waarom dit is gebeurd; Hij heeft de andere persoon veranderd? Je hebt veranderd, en onaangenaam voor hen geworden? Erger nog, het altijd voelt als u wordt opgeroepen, is het omdat je de "easy-going begrip" vriend.


Realiseren, in een of andere manier, je hebt uitgegroeid tot de "optie" in iemands leven is een pijnlijke realisatie. En hoewel het voor ons onmogelijk is om de prioriteit in het leven van iemand anders geworden, kunnen we werken aan onszelf om een ​​"persoon prioriteit" geworden. Laten we eens kijken naar een paar tips.

1. Talk It Through

Als u van mening bent dat je gewoon een optie in het leven, is er geen beste advies dat we kunnen geven, in plaats van naar hen te praten over hoe je je voelt. Wees direct met wat je wilt van je vrienden, en vraag hen hoe zij echt het gevoel over u.

Dit kan moeilijk zijn, zo weinig van ons eigenlijk genieten van vechten en hebben "het gesprek." Maar dit is iets dat moet worden gedaan voordat ze verder gaan. Het kan zijn dat uw vriendschap nog gered kan worden, en dat de andere persoon niet eens beseffen wat ze deden.

2. Maak uw behoeften een prioriteit

Als je met iemand en altijd op hun behoeften eerste, je bent niet hun prioriteit. Daarom bent u geen prioriteit.

Indien echter, voordat u uw wensen te zetten, wordt u steeds prioriteiten van de persoon, tenminste voor jezelf. Dit is iets wat je kan ook alleen doen; je moet genieten, doen wat je wilt, wanneer u maar wilt. Hij houdt van je, en dan zul je het gemakkelijker vinden om andere mensen houden. Dan, als iemand wil een beroep op u, ze kunnen worden om dingen te doen je weg - of kan de snelweg geraakt. Omdat het een persoon die geeft dat altijd zet anderen eerste betekent dat je voor altijd zetten hun eigen behoeften op een laag pitje.

3. Schrijf uw vermogen

Je bent een sterke zelfverzekerd persoon? Schrijf het!

Maak een lijst van de beste middelen is een goede manier om je zelfvertrouwen en daarmee de relevantie in het leven te stimuleren. Als u grappig, meelevend, intelligent, lief, vriendelijk, intelligent, wijs, getalenteerd, cool, en zo verder bent, schrijf alles op en speld van de lijst aan de muur.

Na het schrijven van uw lijst, zult u uw waarde te realiseren in het leven is veel meer dan dat iemand de moeite waard "persoon optie." Heb je alle kracht van zijn eigen die het verdienen te worden gewaardeerd. En als ze niet worden gewaardeerd door een bepaalde persoon, is het tijd om te schakelen tussen hen.

4. Ga vooruit, Do not Look Back

Heb je een goede tijd met mensen die nu gedegradeerd tot een optie. Je had een lach samen, bleven samen tot 's avonds laat, en zelfs samen vertrokken. Maar deze dagen zijn gegaan, en het is tijd om te beginnen vooruit zonder om te kijken.

Terugkijkend alleen vertragen uw vooruitgang, wat leidt tot stagnatie, verlies van tijd en gedachten en pijnlijke herinneringen. Prioriteiten mensen nemen de stier bij de horens, en gaan naar nieuwe weilanden, zodra je je realiseert dat de dingen niet meer werken. Als u een persoon gekozen zijn geworden, is het tijd om te stoppen met hopen en wensen, en de tijd om te gaan doen.

5. Identificeer die met behulp van je

Het is niet gemakkelijk te identificeren die je geleerd om de persoon te kiezen; kan ook een lid van de familie had een keer dicht. Maar het is tijd om te identificeren wie je heeft gebruikt, en het is tijd om uit te gaan. Ja, het is moeilijk om zich te distantiëren van mensen die ik heb gekend voor een lange tijd, maar pas door de gebruikers is het beste dat u ook kunt maken voor een tijdje 'tijd.

6. maakt iemand een prioriteit

Maak iemand een prioriteit is echt een goede manier om het gevoel van een optie te verschuiven. Eerder dan werkeloos te wachten op iemand om te bellen en te vragen waarom ze eerder hebben genoemd, wordt u in plaats daarvan besteden uw tijd om met iemand anders.

Dit hoeft niet eens nodig om een ​​andere vriend. In plaats daarvan, kan het een ouder familielid, die voelt zich geïsoleerd en eenzaam, of misschien zelfs een huisdier dat 24/7 zorg en aandacht voor de eerste paar weken nodig te hebben. Als alternatief kun je ook gaan voor een beetje 'vrijwilligerswerk bij een lokale daklozenopvang en maak tientallen mensen uw prioriteit!

7. gebruik het als motivatie om jezelf te verbeteren

Wanneer atleten worden geëlimineerd uit het team na een run op rij, kunnen ze gefrustreerd en zelfs een beetje 'boos groeien. Zij kunnen vragen wat zij deden om het verdienen om te vallen, en kon verbergen om een ​​hoek. Dit is niet de juiste manier om vallen te reageren, en is het teken van een sport mentaal zwak.

De juiste manier te reageren is verbetering, verbeteren en totdat zij terugkeren naar de groep. Het is om toe te geven dat zij de recente vertraging en de noodzaak om terug naar waar ze waren te krijgen.

Toen ze werden verbannen naar een persoon optie kunt u gebruiken als motivatie om zichzelf te verbeteren. In plaats van kniezen rond op de bank, een kijkje nemen op gebieden van je leven die kunnen worden verbeterd om sterker te krijgen, en misschien nog aantrekkelijker.

8. Heb respect voor jezelf

Misschien is de grootste fout die je kan doen als je je realiseert dat je nu enige optie is om met hand en tand vechten om voorrang met die persoon weer te worden. Als u besluit om bijna smeken hen om je weer te zien als een prioriteit, verliest u het respect van anderen, en u zult ook de waardigheid en eer verliezen.

In plaats daarvan moet je nooit jezelf toestaat om de optie van iemand geworden. Je moet respect hebben voor zichzelf en van hen aan iemand die bereid is om je prioriteiten te vinden.

9. Niet uitgeschakeld om mensen

Beseffen dat er alleen een optie voor mensen die kunnen schadelijk zijn voor je gevoel van eigenwaarde, maar het kan ook zorgen dat u boos op de wereld. Het kan ook zorgen dat u verdacht.

Zodra dit gebeurt, kan het gemakkelijk verdacht van iedereen te zijn, met inbegrip van nieuwe mensen die in je leven komen. Het besef dat je een optie die kan leiden tot een hek in jezelf. Maar dit is een slechte zaak. In plaats daarvan, moet je nog steeds open voor nieuwe vrienden en contacten blijven. Gebruik een beetje 'downtime om sterker te krijgen, en terug te keren naar de wereld met de mentaliteit van een persoon prioriteit.

10. Trakteer uzelf

Tot slot, het is tijd om te laten gaan. Omdat het een beetje 'meer hoge onderhoudskosten. Als je uit winkelen met iemand, laat ze niet haast u. Als je een vraag gesteld, niet flappen uit een antwoord, omdat ze wachten op. Neem de tijd en een beetje 'zelfgenoegzame.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha