Haunted Houses Near Mobile, AlabamaHalloween spookhuizen hebben veel geschreeuw geproduceerd en giechelt door de jaren heen. Deze attracties hebben geavanceerde uit beetje eng, liefdadigheid evenementen waar bezoekers amateur geblinddoekt touch "brains" en "ogen" om grote zalen met geavanceerde rekwisieten, special effects, gevorderde en professionele acteurs. Sensatiezoekers in Mobile, Alabama, kan een verscheidenheid van spookhuizen nabijgelegen variërend van grappig angstaanjagend vinden.

Atrox Factory

Met meer dan 40.000 vierkante meter aan ruimte en zes Haunt en veteranen van de film op het werk, Atrox fabriek in Leeds, Alabama, neemt het spookhuis attractie naar een nieuw niveau. Bezoekers kunnen nog steeds vinden veel visuele alarmen, zoals een scène en autopsie en animatronic monsters die op de loer liggen in de mens -mile kronkelende gangen. Deze bijeenkomst, echter maakt gebruik van de geur en aanraking van de bezoeker om hem off-evenwichtig en rillingen houden. Licht, geluid en volledige duisternis veroorzaken duizeligheid, en aandacht voor detail - een lichtflits toont een muur van kakkerlakken als bezoekers stappen op iets knapperig op de vloer - loont in geschreeuw. Atrox Factory heeft ook horrorfilms, souvenir kraampjes en optredens van bekende horrorfilm.

The Haunted Chicken House

Zodra een echte kip huis, deze bijeenkomst, in Helfin, Alabama, kranen in vele fobieën. De aantrekkingskracht van 14.000 vierkante meter heeft allerlei kruipende insecten te zien, met inbegrip van levende slangen, spinnen, ratten en schorpioenen. Bezoekers ontmoeten dubbele vortex tunnels, herschapen scènes uit horror films en een donker labyrint. Een achtervolgd hayride, die een apart kaartje nodig, beslaat 30 hectare, heeft negen gruwelijke scènes en biedt minder ernstige problemen voor de jongere gasten.


Sloss Fright Furnace

Een Birmingham, Alabama, de Sloss Fright Furnace is op de site van Sloss Furnaces National Historic Landmark gehouden, naar verluidt een site achtervolgd. De tocht duurt sensatie zoekers door de oven in 1880-was door ondergrondse tunnels en gangen in de stookruimte, de site van de vermeende paranormale activiteit. De excursie omvat een 3D doolhof, spinnen vortex en veel slashers, maniakken, clowns, slangen, kakkerlakken, muizen en vleermuizen. De special effects professional, begroot op $ 300.000, inclusief make-up, lasers, black lights, explosies, brand, en een 10.000 volt Tesla spoel. De aangrenzende Roadkill Cafe serveert gerechten, horrorfilm schermen en biedt entertainment, zoals een handlezer en een goochelaar.

The Terror-test

In tegenstelling tot andere spookhuizen die rondleidingen aanbieden, The Terror test, in Lumberton, Mississippi, maakt bezoekers vinden hun weg uit drie verschillende attracties. In Switchblade Circus, moeten bezoekers een circus clown met satanische moordenares ontsnappen; in Legion, een meer traditionele spookhuis, moet een familie drukte te verslaan, en in slachthuizen, lopen door het bloed en gore. De aantrekkingskracht van binnen/buiten 50.000 vierkante meter en is voorzien van professionele acteurs, decorbouwers, en special effects experts die samenwerken om iedereen die binnenkomt verschrikken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha