Hard Disk en elektrische storingenHarde schijf van een computer is opgebouwd uit zowel elektrische en mechanische onderdelen. Net als bij andere onderdelen van de computer, hebben delen van de harde schijf kleiner, sneller en betrouwbaarder, ook als elektrische storingen nog steeds kan winnen van de unit buiten bedrijf.

Macht

Als u een stroomstoring, zal dit ervoor zorgen dat de componenten van uw computer af te sluiten, met inbegrip van de harde schijf. Als de netspanning van veel elektrische ruis, kan het geluid veroorzaken een defect harde schijf is tijdelijke of permanente schade.

Interface

Elke harde schijf heeft interface circuits die gegevens via USB, PATA of SATA-kabel. Als de interface niet lukt, lijkt het apparaat te werken, maar zal niet in staat om gegevens te verzenden of te ontvangen op de computer.


Motor Control

Motor harde schijf heeft een elektronisch regelsysteem dat de motor starten en stoppen alsmede de operationele gedrag werkt. Een schijf met een defecte motor controller zal niet draaien zijn record. U kunt herhaalde kiekjes maken als het blijft proberen om de motor te starten.

Pre-Amplifier Head

Zelfs als de digitale gegevens van de harde schijf opgeslagen, het hoofd magnetische lees/schrijf verwerkt de analoge signalen. Als het signaal pre-versterker niet worden gebruikt, het apparaat is niet in staat om gegevens te herstellen van de schijf.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha