Handgemaakte Bead Sleutelhanger

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 18, 2015 Admin Ambachten 0 0


Sleutelhanger handgemaakte kralen zijn makkelijk te maken en zijn goedkoop, doordachte geschenken. Ze maken ook een eenvoudige klasse of een familie-project voor jonge en oudere kinderen. Gebruik een sieraden draad middelgroot kaliber voor de beste resultaten. Draad en kralen zijn verkrijgbaar bij crafting en kralen winkels. De kleine sleutelhanger kraal kan worden gebruikt als de ritssluiting trekt of bungelt op jassen en tassen. Tekeningen

Kralen boeken en websites bieden honderden ontwerp ideeën sleutelhanger. Sleutelhangers zijn over het algemeen klein genoeg om in een broekzak, dus rekening houden met de grootte als u besluit om uw eigen ontwerpen. Schetsen van het ontwerp en kies de juiste maat kralen.

Supplies

Basisvoorzieningen voor een sleutelhanger zijn parel kralen, draad, een tang en een sleutelhanger. Sleutelhanger krijgen veel manipulatie en misbruik, dan is de draad is duurzamer keuze. Gebruik een 18 - of 22-gauge draad voor het beste resultaat. Dikkere draad is te dik om koord kralen en dunne draad is niet zo duurzaam. Kies de kralen eerst, dan kiest u de dikkere draad gastheer.


Technische

Als je niet naar aanleiding van een patroon in een boek, de makkelijkste om in gedachten te houden is dat de kralen niet uit de sleutelhanger vallen. Een slot te hechten aan een sleutelhanger en maak een hangslot of vergrendeling knoop aan het einde van het ontwerp aan de kralen in plaats te houden. Gebruik punttang om loops, wendingen maken en draait in het ontwerp thread.

Waarschuwingen

Draad is scherp, dus wees voorzichtig jezelf of anderen niet te kwetsen tijdens het werken. Zaag altijd met draad frezen; zijn speciaal ontworpen om veilig te bevatten en draad clip. Kinderen moeten zorgvuldig worden gecontroleerd of dit is een klasse project of familie. Als u het maken van een ingewikkeld ontwerp met lange stukken draad, draag een veiligheidsbril.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha