Halloween Party KnutselenHalloween partijen voor kinderen meestal sprake kostuum wedstrijden en spelletjes zoals appelhappen. Halloween partijen zijn voor kinderen nog leuker als je kunt krijgen de kinderen actief. Met een aantal eenvoudige kunsten en ambachten benodigdheden, zal Halloween feesten kinderen urenlang vermaak. Ouders kunnen veel van de benodigdheden die u nodig hebt voor Halloween ambachten projecten bij huis te vinden, zelfs zonder ze te kopen.

Halloween T-shirt

Ieder kind met wit t-shirt, dus laat de kinderen ontwerpen hun eigen shirts is een ambacht dat populair bij uw volgende Halloween feest zal zijn. Koop witte T-shirts met een korting magazijn retailer. Alles wat je nodig hebt om te helpen de kinderen versieren de shirts zijn verkrijgbaar in stof of acryl verf, penselen en een aantal Halloween postzegels en stencils. Zet opzij een tafel voor deze decoreren project, en zet kranten of een zeil onder de tafel om de vloer te beschermen. Dit is een project dat kan worden gedaan, zelfs in de garage of kelder. Toezicht houden op de kinderen als ze schilderen en versieren hun shirts. Hebben de kinderen maken dit project aan het begin van de partij, zodat de shirts kan drogen tijdens het feest gaat door. Halloween postzegels en stencils uit dollar winkels maken decoratie goede hulp.

Ghost Images

Funny Pictures en enge spoken zijn leuk voor kinderen van alle leeftijden om een ​​Halloween feestje. Om deze spookbeelden te maken, alles wat je nodig hebt is zwarte bouw papier en oranje ambachtelijke verf in zwart en wit. Stukken karton 11 cm bij 17 centimeter goed werken voor deze ambachtelijke project. Laat ieder kind vouw een stuk karton in de helft. Giet een beetje 'van de verf op de binnenkant van de gevouwen papier en hebben elk kind naar beneden drukken. Na een paar seconden, de jongen opende de kaart. Verschillende vormen ghost formulier op de bouw papier. Kinderen kunnen hun geesten te versieren met glitters, googly ogen of viltstiften zodra de verf droogt. Laat de kinderen knippen hun geesten of laat ze op bouw papier.


CD Pumpkin

Bijna iedereen heeft bekrast cd of dvd die meer muziek of videobestanden af ​​te spelen. Zet ze in knutselwerkje voor kids bij uw volgende Halloween feest. Verzamel een voldoende aantal cd of dvd voor elke partij gast Halloween om een ​​te hebben. Maak een ambacht tafel waar kinderen kunnen schilderen en versieren hun cd zonder beschadiging van de vloer of meubilair. Laat ieder kind verf een cd met oranje tempera of acrylverf. Nadat de verf droog is (meestal 30 minuten of zo), laat de kinderen tekenen gezichten op hun cd pompoen met permanent markers. Laat de kinderen lijm magneten op de achterkant van de pompoen. De magneten zijn beschikbaar op ambachtelijke en korting magazijn. Als de magneten te drogen, zal elk kind een Halloween-pompoen die zal vasthouden aan een koelkast of een ander metalen oppervlak hebben.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha