Halloween kostuums voor meisjes die je kunt doenHalloween is een kans voor iedereen om hun haar in de steek gelaten, of in sommige gevallen zetten, spuiten van verschillende kleuren en bedekt met nep spinnenwebben. Zo leuk als het is, hoewel, Halloween roept twee zaken moeten allemaal worden geconfronteerd; wat te dragen en hoe te voorkomen dat het dragen van de gewone kleding. Voor meisjes, de gewone kleding te nemen in alles, van heksen tot prinsessen, maar met een beetje 'fantasie, veel interessanter, ongebruikelijke kostuums zijn mogelijk.

Jammerende Jenny van "Harry Potter en de Geheime Kamer"

Begin met een licht grijs shirt, of kleurstof een wit overhemd, dan is het een duidelijke, lichtgrijs. Voeg in een grijze stropdas en een bril zonder lenzen (3-D bril is de bioscoop stijl rechts). Voor de onderste helft van het lichaam bevindt, draag een rok donker grijs, donker grijs en zwarte panty, lage hakken, veterschoenen, leren schoenen. Bind je haar in trossen aan beide zijden van het hoofd en het gebruik van witte make-up om je handen te maken en het gezicht bleek.

Amelia Earhart

Begin met een over-sized, wit overhemd en een paar donkere jeans. Overhemd helemaal in en zet in de jeans. Voeg in een paar grote zwarte leren laarzen en, idealiter, een vlieger jas schapenvacht. Als u niet beschikt of niet kan vinden, zal een effen zwart of bruin leren jas net zo goed werken, vooral als het een beetje 'te groot. De look af met een bril, een helm vintage lederen stuurwiel of, indien mogelijk, zowel.


(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha