Halloween kostuums gemaakt van joggingpakkenPiraten geen uitgebreide of duur zijn. Veel creatieve kostuums zijn handgemaakt in joggingpakken en een paar extra's. Halloween kostuums die gemaakt kunnen worden door joggingpakken omvatten Sue Sylvester uit de tv-serie "Glee", rapper Flavor Flav, de bruid van de film "Kill Bill", een body builder, een skelet, druiven, een koe en een varken.

Het dragen van een joggingpak met strepen op de armen en benen. Het maken van een megafoon naar te kijken als Sue Sylvester, de coach cheerleading op "Glee."

Het dragen van een joggingpak in elke kleur en een bijpassende zonnebril. Voeg een halsketting reusachtige klok te kijken als rapper Flavor Flav.


Het dragen van een joggingpak geel met zwarte strepen op de armen. Breng een ninja zwaard te kijken als het karakter van de bruid van de film "Kill Bill".

Schilderen of naai de spieren op een vleeskleurig pak, en vul de armen en benen. Draag workout kleren over het algemeen "spier". Eindig uw aangepaste body builder het doen van een barbell van een rol inpakpapier en twee ballen zwarten.

Verf witte botten op een zwart pak met textielverf, of maak vilt. Verf je gezicht wit met zwarte kringen rond de ogen en donker, ingevallen wangen, proberen om een ​​skelet te bewerkstelligen.

Draag een paars joggingpak. Bevestig de ballonnen paars joggingpak. Voeg de gesneden blaadjes van groene vilt voor druiven realistisch uitziende.

Verf zwarte vlekken op een wit pak. Oren bevestigd aan een hoofdband voor een koe kostuum toe te voegen.

Vul een joggingpak met roze kussens. Oren bevestigd aan een hoofdband toe te voegen, en een kurkentrekker staart om een ​​kostuum varken maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha