Halloween gezicht verf instructiesSchminken is een geweldige manier voor kinderen en volwassenen om te verkleden als hun favoriete dieren of fictieve personages, en Halloween is de beste tijd van het jaar om het te doen. Ideeën voor Halloween angstige gezichten zijn vampiers, geesten en dieren zoals wolven en vleermuizen; maar ook andere gezichten als je dat doet, of stripfiguren zijn ook populair keuzes. Alles wat nodig is een reeks niet-toxisch, watergedragen gezichtsverven en sommige borstels of sponzen.

Verzamel alle items. Kies borstel met zeer zachte haren, vooral wanneer het gezicht van een kind worden geschilderd. Selecteer borstels van verschillende puntformaten, zoals borstels gemiddeld voor grote verfstreken en de fijne tip voor gedetailleerd werk. De sponzen worden voor grote vlakken van de huid, zodat verschillende formaten beschikbaar zijn, en grotere kunnen in verschillende vormen in te korten. Bereid een aantal containers met water nat en spoel de penselen en verf op te lossen. Als verven zijn niet beschikbaar in de gewenste kleuren, meng ze voordat je begint, en ervoor te zorgen dat een voldoende hoeveelheid is voorbereid voor het aantal gezichten of ontwerpen te worden geschilderd.

Verf de basisvorm van je gekozen personage. Voor Halloween ontwerpen voor inspiratie, de geesten zijn makkelijker, omdat ze vereisen slechts een driehoekige vorm te kunnen trekken. Bevochtig een fijn penseel en dan dip in witte verf gezicht. Losjes trek een driehoekig profiel kronkelende langs de haarlijn en de kaak van het gezicht en dan gebruik maken van een spons om de ruimte met witte verf te vullen, zodat de natuurlijke huidskleur geheel bedekt is. Laat deze jas volledig drogen.


Voeg gelaatstrekken. Met behulp van een kwast geladen met zwarte verf, verf op twee grote ovalen rond de ogen en een glimlach naar beneden. Schilder een grote zwarte ovale rond de mond en vul het met zwarte verf, zodat de lippen volledig bedekt zijn.

Effecten toevoegen. Tot tranen, bloed, of andere vormen van vloeistoffen toe te voegen, dip de borstel in de juiste kleur van de verf (bijvoorbeeld rood voor het bloed en blauw voor de tranen) en teken druppels van de randen van de mond of geschilderd op de lippen, de hoeken van de ogen of neusgaten. Gebruik vonk of fluorescerende verf om meer diepte en driedimensionale effecten voor het ontwerp te verstrekken.

Voeg speciale accenten of maatwerk. Verf op griezelige beestjes zoals spinnen en hun webben, of tanden toe te voegen aan uw project. Voor extra effect, genieten sponzen of katoenen ballen in het gezicht verf en gebruik van niet-giftige, in water oplosbare lijm huid of geest gom om deze aan te sluiten op het gezicht. Bestrijk dan deze met meer schmink om het veilig op de huid, en te integreren in het ontwerp. Gebruik deze methode om littekens, dikke wenkbrauwen of baard te creëren.

Werk af met kostuums. Laat de verf en lijm vóór het opzetten van het kostuum in te stellen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha