Halloween Foto Backsplash IdeeënHalloween is een magische nacht, en u wilt de herinneringen op een speciale manier vast te leggen. Kies de juiste achtergrond is essentieel om de beste foto's te krijgen. Combineer dit met wat de New York Institute of Photography genaamd "ghoul verlichting" - schijnwerpers onder of van de zijkant getoond, het creëren van schaduwen - en u bent zeker om de sfeer weer te geven. Gebruik ze voor een backsplash voor een feest of spectrale achtergrond plezier.

Autumn Harvest

Wanneer u niet wilt spookachtige gaan met iets, een thema opgepikt in de herfst is een goede keuze. Dit geldt vooral als je kleine kinderen die kunnen worden bang voor heksen en spoken. Opgezet hooibalen voor mensen om te zitten en pompoenen, hooi, vogelverschrikkers en maïs op de achtergrond.

Haunted House

Als je iets spookachtige wilt, kan spookhuis de weg te gaan. Als u gebruik maakt van een papier of canvas achtergrond, trek je een spookhuis vol met spoken en grafstenen in de tuin. Of op zoek naar een huis "spookachtig" in uw buurt en gebruik het als een achtergrond voor uw foto's.


Surprise ghost

Omdat Halloween is alles over de angst, kan je een echte element van verrassing toe te voegen. Plaats uw onderwerp in de voorkant van een neutrale achtergrond. Eenmaal op zijn plaats, hebben iemand verkleed als spook - of een heks, eng monster of ander schepsel -. "Boo" in stap achter hen en schreeuw, Het beste van alles, krijg je de echte look van terreur als onderwerpen vast te leggen omdraaien om de "geest" te zien.

Jack-O-Lanterns

Jack-o-lantaarns kunnen bieden rondspoken "ghoul verlichting." Plaats verschillende jack-o-lantaarns op de achtergrond met de onderwerpen aan de voorkant. U krijgt twee of drie kaarsen in jack-o-lantaarns moeten licht genoeg voor de gruwelijke foto's en vakantie-klaar te gebruiken voor uw backsplash bieden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha