Halloween Costume Ideeën die een pruik Bob vereisenVele iconische figuren van de geschiedenis en de popcultuur droeg de klassieke bob kapsel. Een pruik bob flatteert de meeste elke vorm van het gezicht, waardoor dit een veelzijdige toevoeging aan verschillende kostuums voor Halloween. Voeg een paar kostuums en make-up en details kunt u een fantastische Halloween kostuum hebben.

Mia Wallace

Mia Wallace is het iconische personage uit "Pulp Fiction" dat mensen geïnspireerd om zich te verkleden als haar voor Halloween. Zijn is een kostuum gemakkelijk aangepast. De meeste van haar scènes in de film die ze draagt ​​een wit shirt met button-down jurk broek zwarten en zwarte jas, of een strakke, zwarte cocktailjurk. Om het kostuum af te maken, het dragen van een zwarte bob pruik met pony zwaar. Mia's haar eindigde in een lichte krul in net onder de kaaklijn.

Flapper

In 1920, de vinnen waren een nieuwe generatie van vrouwen die probeerden om de grenzen van de tradities van de tijd te ontsnappen. Normaal gesproken droeg dobberde kapsels, make-up en extra korte jurkjes met franjes. Gerookt, vaak met behulp van een sigaret houder, en droegen vaak lange parelsnoeren. De bob pruik kan elke kleur zijn, met of zonder franje, en eindigt meestal bij de kaaklijn. Een flap vaak droeg een hoed, hoofdband of veren in hun haar.


Japanse student

Veel studenten in Japan dragen hun haar in een bob kapsel. Mensen in de VS te kopiëren vaak het stereotype Japanse schoolmeisje eruit ziet als een kostuum. Te kleden als een Japans schoolmeisje, het dragen van een donkere, geplooide rok gecombineerd met een simpel wit shirt. Afhankelijk van de behoeften van de school, de meisjes dragen een witte of een zwarte sokken met witte of zwarte Mary Jane schoenen. Kousen hoeven niet overeen met de schoenen. Om de look compleet, draag een zwarte pruik Bobbed dat valt onder de kin met een pony.

Lada Gaga

De zangeres Lady Gaga is een raadsel als het gaat om stijl. Zij is de meester van de vele verschillende vormen, en voor een tijdje sportief een platina blonde bob met een pony. De iconische jurk die ze droeg op het podium met de blonde bob was de jurk bubble, maar je kunt matchen met elke outfit extravagante blonde pruik en grote zonnebril en trek hem uit als een Lady Gaga Halloween kostuum. Hij kwam ook overeen met de blonde bob met een ruche, room hot pants pak en een paarse jurk lange doorkijk omzoomde zwarte haren die eruit zag als zwarten bovenop.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha