Halloween Carnavals Woodlands, TexasThe Woodlands, een residentie in Texas, ligt net ten noorden van Houston in de zuidoostelijke hoek van de staat. Het gebied proberen een dorpse sfeer te creëren, zodat mensen op hun gemak voelen. Hiertoe kunnen de bewoners er genieten van tal van Halloween carnavals tot de val van het seizoen te vieren zonder te reizen naar de grote stad.

Circus Clown Catastrophe

The Haunting in Bear Branch Park omvat de Catastrofe Clown van het circus, een evenement gericht op het geven van een goede angst voor Halloween voor kinderen en volwassenen. De traditie rond het evenement zegt dat er brand uitbrak in de vroege jaren 1980 in Pigna Circus, waardoor een deel van de clown die probeerde om de vlammen te doven rondspoken circus. Het evenement vindt plaats in verschillende soorten weekend van oktober nemen bij Bear Branch Park en wordt aanbevolen voor mensen de leeftijd van 10 jaar en ouder.

Halloween bij de Y

Wie op zoek is naar carnavals best geschikt voor jongere kinderen kunnen genieten van de festiviteiten van Halloween Y in Woodlands Creekside YMCA Outdoor Adventure Center. Medewerkers van plan leeftijd passende spookhuizen en Carnival Games, veilige trick-or-behandeling en schminken. In 2010 hebben de bezoekers in staat zijn om de games, concessies te volgen en een praatje maken met een visie op de film "Casper" geweest. YMCA organisaties in het hele land zetten in de volgende gratis activiteiten om gezinnen te helpen hebben veilig plezier elke Halloween.


Meer Exclusive

De focus van de Mummy Masquerade is op kinderen onder de 10 jaar Kinderen kunnen deelnemen aan spelletjes, dansen en een kostuum wedstrijd in The Woodlands Township Recreation Center. In 2010 heeft de stad gastheer van het evenement op twee opeenvolgende nachten net voor Halloween 6: 30-08: 30 Sommige bedrijven in de buurt worden ook gehouden carnaval evenementen, zoals carnaval Kostuum The Little Gym van The Woodlands met spelletjes en evenementen, zoals een taart lopen voor de leden. The Little Gym breekt het feest in de tijd op basis van leeftijdsgroepen.

alternatieve keuzes

Woodlands bewoners op zoek naar fun zonder bijlagen kunnen sommige traditionele Halloween carnavals vinden naar de kerk te gaan in het gebied. Calvary Chapel in het bos met een Vier het Licht Fall Festival met games, prijzen, snoep en een praatje maken, allemaal gratis. Gebied kerken vaak benadrukken dat deze carnavals niet gerelateerd zijn aan de val feest van Halloween, hoewel de deelnemers kostuums kunnen dragen en carnaval kunnen op Halloween vallen. Het alternatief partijen niet elk jaar plaatsvinden, maar een semi-regelmatige traditie in het bos zijn geweest.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha