Halloween Art Activiteiten voor kleutersHalloween is een leuke tijd van het jaar voor de kleuters. Ze zullen genieten gaan van deur tot deur om snoep traktaties te krijgen en verkleden als hun favoriete personages. Als u een ouder van een kleuter of peuter leraar, kunt u hen helpen voor te bereiden op de vakantie, het verstrekken van een heleboel activiteiten.

Ghostly houders Treat

Kleuters kunnen genieten van iets dat functioneel is voor hen te doen. Deze activiteit, aanbevolen door vrienden maken, kunnen ze maken een stand genot van Halloween. Ouders kunnen genieten van de bonus: het zal de hoeveelheid snoep ze kunnen ontvangen te beperken.

Teken een gezicht spook op een witte Chinees voedsel container leeg. Wikkel een pijpenrager rond de oranje hendel, rijg een kraal op zwarte pony borstel elke 1/2 inch. Wikkel een andere oranje pijpenrager rond (geen zwarte kralen) voor extra veiligheid, en snijd alle losse eindjes. Je zou kunnen maken het gezicht ghost heeft een grote mond en gebruik een scheermesje om de mond te snijden, laten de kinderen zetten hun lekkernijen in hun geest door zijn mond in plaats van de bovenkant van de doos.


Handafdruk Spiders

Peuters en kleuters kunnen bang zijn voor spinnen zichzelf te zijn, maar zal er geen angst voor spinnen die ze maken te hebben. Bovendien is deze job hen in staat stelt om te rommelig te krijgen, en dat is altijd een hit met de kinderen.

Giet een beetje 'zwarte verf in een oppervlak verf lade of op een papieren bord. Help uw peuter naar de achterkant van zijn hand met de zwarte verf en dan "stempel" hand-print op wit papier nat. Doe hetzelfde met de andere hand, en zorg ervoor dat je handpalmen tegen elkaar te stempelen, zodat spinnen hebben de benen (de vingerafdruk) die stretch.

Wanneer dit droogt, lijm op sommige googly ogen en laat de kinderen tekenen een spinnenweb op de achtergrond voor hun spinnen. Als u creatief voelt, kunt u ook laten de kinderen lijm zwarte draad op hun kaarten in een willekeurig patroon op een driedimensionale (en tactiele) spinnenweb te maken.

ghost prints

Geesten hoeft niet eng voor kinderen te zijn. Deze ambachtelijke drukkerij spook, aanbevolen door de Family Fun, is zeer eenvoudig en kan je kleuters verrassen.

Vouw een stuk zwart bouw papier in de lengte. Open het enige, toon je kinderen dat er niets op papier, en vertel ze dat je gaat een spook "magische" doen verschijnen. Dribbelen sommige tempera verf wit in de sleuf, sluit het papier weer en tonen de kinderen hoe ze duw het papier waarop de verf is in, het verspreiden van de verf.

Wanneer de kaart wordt geopend, zal je een "geest" te zien. Nadat de verf droog is, kunnen de kinderen smiley gezichten trekken over hun geesten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha