Haarverzorging tijdens moessonsAh, moesson ...

Zij brengen met hen die zoete geur van de aarde, de romantische sfeer, de temperatuur warm, en ook huidproblemen en haar ..

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Daniel Zanini H.


De zorg voor haar wordt het des te belangrijker in de moessons, omdat het haar de neiging om vocht te verliezen als gevolg van hoge vochtigheid in de atmosfeer en vaak nat. Dit kan ertoe leiden dat uw haar te kroeshaar, droog en breekbaar. Haar kan ook zacht geworden, en er is kans op infecties van de hoofdhuid ook. Zo, haarverzorging in moesson is zeer essentieel.

Hair Care in Moesson

Houd de volgende stappen moesson haarverzorging in gedachten om je haar te redden van schade:

  • Sla uw haar van regenwater: We houden allemaal van om steeds weer nat in de regen. Maar ons haar niet! Vaak nat, en dan het wassen en drogen van uw haar berooft vocht van essentieel belang, en maakt ze levenloos en kroeshaar. Om de belichting van je haar voor regenwater, zo veel mogelijk te minimaliseren.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Danielle Moler

 • Shampoo en conditioner: Als je haar nat in de regen, shampoo je haar als je thuiskomt. Terwijl uit de hemel valt, wordt het regenwater geladen met milieuverontreinigende stoffen, en kan het haar beschadigen als ze niet goed gewassen. Gebruik geen shampoo meer dan 2-3 keer in een week, en volg altijd de shampoo met airconditioning. Met behulp van anti-frizz shampoo en conditioner kunnen kroes onder controle voor een groot deel.
 • Olie je haar voor 1-2 uur voor het wassen, minstens een keer per week. Als alternatief kunt u gebruik maken van haarmasker zelfgemaakte. Meng 1 rijpe banaan, honing en 3 eetlepels olijfolie 1 eetl. Solliciteer dit pakket op je haar en laat gedurende 15-20 minuten. Daarna wassen met gewoon water te krijgen glanzend haar!
 • Als je haar nat wordt in de regen, laat ze niet gebonden in een paardenstaart of een broodje. Laat ze los te drogen om schimmelinfecties en roos te voorkomen.
 • Gebruik een grove kam gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout kam door het haar te voorkomen dat de opbouw van statische elektriciteit, waardoor kroeshaar. Plastic kammen/borstels om te kroezen voegen vanwege statische.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Sberlazza

 • Gebruik altijd een leave-in serum na het wassen.
 • Doe het niet erg strakke paardenstaart of sandwiches te moessons, als het vocht in de atmosfeer heeft de neiging om het zweet van de hoofdhuid te maken, en als je broodje is zeer krap, doet zweet niet verdampen, wat leidt tot roos en andere infecties.
 • Meng twee eetlepels azijn en een kopje warm water. Was je haar met deze oplossing en dit heeft echt een perfecte glans en geeft volume aan je haar ook.
 • Vermijd styling natte moesson. Vocht maakt het haar kroeshaar en leidt tot haaruitval.
 • Ga niet naar elke chemische behandeling tijdens de moesson hoe chemicaliën reageren negatief met regenwater, waardoor ernstige schade aan het haar en de hoofdhuid.

Hier is hoe te verzorgen van haar te nemen in moesson. Als u de haarverzorging tips hierboven om moessons in het achterhoofd, kunt u zeker genieten van de moessons met volle teugen, zonder zorgen over je haar !!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha