Haarverzorging Hybriden: Shampoo en Conditioner in One?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 9, 2015 Admin Schoonheid 0 2


Ah, ik ben eindelijk terug te schrijven, het voelt goed! Ik was zo druk met werk, had nauwelijks tijd om te eten, slapen of was je haar! Spreken van haren wassen, heb ik besloten om te proberen de 2-in-1 shampoo, je weet wel, hybriden haarverzorging dat de airconditioner in hen dus dat scheelt een stap? Ik heb geprobeerd een voor Herbal Essences. Nou, persoonlijk heb ik het gevoel dat ik gered een beetje 'van de tijd, toen ik had niemand om op te slaan. Maar, zijn 2-in-1 shampoo echt je geld waard? We vergelijken!

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Official US Navy Pagina


Laten we eerst eens kijken wat 2-in-1 shampoo, haarverzorging hybriden zijn:

Deze shampoos werden uitgevonden in 1980. Het was een vreemd idee, want een shampoo reinigt oliën en conditioner is eigenlijk olie. Dus, om 2-in-1 shampoo siliconen creëren werd de normale shampoo toegevoegd met een suspendeermiddel in evenwicht, om ervoor te zorgen dat het haar niet te vet of te droog krijgen.

Ten gunste van de 2-in-1 shampoo:

  • Ze laten u om tijd te besparen in de douche.
  • Ze laten u om wat geld te besparen.
  • Zij kunnen sommige soorten haren voorzien van de conditionering van de rechter.

Tegen:

  • Kijk als ik zeg zeker getypte van haar? Shampoo 2-in-1 kan een beetje 'ingewikkeld. Ze kan geen droog haar met voldoende conditioning en de soorten vet haar kon maken zelfs dikker!
  • Elke formulering shampoo 2-in-1 is anders dus het kan een paar pogingen kan ondernemen om de perfecte balans van reiniging en conditionering voor je haar te krijgen.
  • Dimethicone is een belangrijk ingrediënt in dit soort shampoos, een silicone. Siliconen kunnen opbouwen op het haar en moet je haar om de paar weken te verduidelijken, zodat langdurig gebruik is niet het beste idee.

Zoals u kunt zien, de voor- en nadelen zijn hetzelfde nummer, maar de nadelen lijken om meer te praten over de vraag of 2-in-1 shampoo zijn de weg te gaan. Shampoos en gescheiden teneinde de hoeveelheid te reinigen en te beslissen is nodig zodat het de grootste fout van de formule vooraf besloten shampoo 2-in-1.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Rusty Clark

Natuurlijk, op het einde het hangt allemaal af van persoonlijke ervaring, dus probeer dit soort shampoo kan een slecht idee! Dus, wordt u probeert 2-in-1 shampoo snel?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha