Haar rebonding thuis: De risico's van het rechttrekken haarTegenwoordig hebben mensen houden van alles meteen elegant! Van mobiele telefoons tot auto's, de elegante look is in! Misschien heeft het iets te maken met de toekomst, maar elegant en recht is de reden dat ik tanden haakjes op het moment proberen te genieten van mijn diner met een rietje!

Het is niet mijn tanden echter het op haar. Een ander slachtoffer in onze zoektocht naar lineariteit. Sommigen van ons proberen te verwarmen, andere chemicaliën om te proberen om de egel te krijgen van onze vlechten. Haar rebonding is een methode waarmee we kunnen het chemisch doen. Ik weet zeker dat je hebt gehoord, vroeg hij erover met uw kapper en dan slinked weg neerslachtig als je de prijs hoort.


Sommigen van ons hebben gedacht over het kopen adventurously rebonding room en proberen thuis! Nu, als je dit gek idee, ik verzoek u dringend om dit artikel te lezen, en dan maak uw verhuizing!

Wat is Re-bonding?

 • Rebonding is een proces waarbij haarkeratine worden verbroken en "gereguleerd".
 • Het haar wordt gewassen met een milde shampoo.
 • Voordat een rebonding crème/lotion wordt aangebracht op het haar, die ook dezelfde chemische als epileren. Het breekt de banden tussen de haren. Het haar zo recht mogelijk gehouden tijdens deze fase.
 • De crème wordt gehandhaafd voor ongeveer een half uur. Haar wordt dan gestoomd en gespoeld.
 • Het haar is geföhnd en gecoat met een speciale lotion keration.
 • Het haar wordt dan ontleed en rechtgetrokken met een stijltang keramische.
 • Een neutralisator die "reset" banden van het haar gedurende 30 minuten spoelen.
 • Het haar slag opnieuw gedroogd en aangebracht op een haar serum.
 • Was je haar is niet toegestaan ​​voor ten minste drie dagen.

Dus, na het lezen van dit proces, ik weet zeker dat je je realiseert dat de stress je haar zal gaan door tijdens het proces van het haar opnieuw binden. Niet alleen tijdens maar ook dan zal je haar meer fragiele staat zijn. Dus, moet rebonding beste worden overgelaten aan de deskundige handen en gecontroleerde omgeving van een woonkamer.

Natuurlijk, als je een vriend kapper of iemand die je kent heeft eerder geprobeerd en weet hoe het werkt, met alle middelen te geven het een gaan op eigen risico! Hier zijn enkele tips om te onthouden bij de verzorging van uw haar stuiterde.

 • Stuiterde haar heeft de neiging om dat te vallen wees aardig voor hem. Gebruik geen warmte op en gebruik een shampoo voor steil haar.
 • Neem olie haar zo nog wat voeding.
 • Wees voorzichtig met brandwonden van de gelijkrichter of chemische brandwonden in het proces.
 • Laat je haar of tuck niet binden achter de oren. Dit kan een groot deel van de schade veroorzaken!

In het algemeen, als je iets wilt zien er prachtig uit, no pain no gain. Maar bij het opnieuw lijmen, na te denken over de vraag of je haar steil verdient rechtvaardigt de pijn gaat door mijn haar. Natuurlijk, veel mensen zullen dus opnieuw verbinding gemaakt alledaagse waarom zou het niet? Vergeet niet om voorzichtig te zijn en veilig zijn tijdens en na het proces.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha