Haar klonen - is effectief?De klonering van het haar is een moderne werkwijze voor de behandeling van kaalheid. Een medische behandeling is relatief ingewikkeld, deze methode is vooral te wijten aan de genezing alopecia androgenetica. Om het simpel te zeggen, wordt deze behandeling uitgevoerd op patiënten die lijden aan erfelijke haaruitval uitgevoerd. De behandeling is effectief voor zowel gedeeltelijke en volledige kaalheid.

In het algemeen, het monster van de kiemcellen van het haarzakje van de patiënt worden verzameld en buiten het lichaam gekweekt tijdens deze behandeling. De haarzakjes worden vervolgens opnieuw geïmplanteerd op de hoofdhuid aan het probleem te behandelen. Dit is een complete behandeling van kaalheid, als patiënt natuurlijk haar dat blijvend kan hebben. Voor effectieve resultaten, moet een persoon altijd de raadpleging van deskundigen.


Waarom is haar klonen effectief?

Klonen Haar is een effectieve methode voor het behandelen van kaalheid dan andere cosmetische behandelingen voor deze aandoening. De snelle ontwikkeling van de wetenschap en de medische technologie heeft ons toegestaan ​​om de plant natuurlijk haar te maken. Deze methode is steeds populairder geworden onder patiënten, aangezien dit waarschijnlijk een permanente oplossing voor kaalheid.

Behandeling klonen heeft grote acceptatie door artsen bereikt voor een veilige en medisch bewezen methode hanteert tijdens de behandeling. Het is interessant om op te merken dat de term 'hair klonen' ook wordt aangeduid als een brunch van ideeën en technieken gevolgd in het laboratorium voor de behandeling van kaalheid.

Methoden toegepast op haar klonen

Als het gaat om techniek, artsen volgen voornamelijk vier. De technieken zijn followed-

  • Dermal papilla cellen Implant
  • Vaststelling dermal papilla cellen samen met geminiaturiseerde follikels
  • Celimplantatie dermale papillen met keratinocyten of "proto-hair '
  • Plantencel gebruik van een matrix

De bovengenoemde werkwijze is echter niet universeel. Het kan variëren van staat tot staat en van patiënt tot patiënt. Patiënten wordt geadviseerd om artsen herhaaldelijk ervaren en betrouwbare raadplegen om te bepalen om te kiezen voor haar klonen. Hoewel de werkwijze levert meestal zeer laag risico, kan leiden tot bepaalde bijwerkingen, soms. Sommige patiënten zijn gekomen met meldingen van hobbels en tumoren na haar klonen. Als dit niet wordt gedaan vanuit een goede plaats kan ook leiden tot kanker. Toch is er niets te vrezen! U kunt deze consequentie gemakkelijk te vermijden bij het raadplegen van een arts ervaren en betrouwbaar.

Haar clonerings- Overzicht

Klonering van haren omvat in het algemeen de productie van genetisch spel. Deze methode werd voor het eerst toegepast op een schaap met de naam Dolly. Het succes van de proef die op deze volwassen dier bracht revolutie op het gebied van haar klonen. Heeft duidelijk vastgesteld dat de niet-geslacht volwassen somatische cellen van elk verschillend waren in zoverre dat zij de mogelijkheden voor ontwikkeling in de nieuwe volwassen organisme hebben verloren.

Voorheen wetenschappers geloofden dat de verandering in specifieke cellen van organen werden onomkeerbaar zover andere genen in de cel inactief. Ditmaal hebben wetenschappers succesvol geweest om vermenigvuldiging van deze genetisch veranderde cellen beginnen en het verschaffen van een geschikte omgeving waarin het mogelijk de groei van nieuwe orgaan.

Haar kloneringsstappen

Klonen haar wordt meestal gevolgd vier fasen systematisch. De werkwijze is voornamelijk gebaseerd op het vermogen van de DP (dermale papillen) cellen, aanwezig in de onderste laag van de haarfollikels. Het is niet nieuwe haren geboren stimuleren. Een klein aantal DP cellen voldoende aantal haarfollikels die samen de volledige kaalheid bedekken produceren. De stappen die nodig haar klonen zijn identiek aan de hierboven beschreven over de modaliteiten van het zelfde. Het begint met het implanteren van cellen DP en eindigt opnieuw met re-implantatie van de cellen op de hoofdhuid om nieuwe haren groeien.

Klonen van haar is een wonder van de moderne medische technologie. U kunt genieten van alle voordelen van het klonen van haren op elk punt van de tijd. Het is echter wenselijk dat alle onderzoeken de kostenfactor betrokken bij de behandeling en als de waarschijnlijkheid van het risico, alvorens te kiezen voor de behandeling van haar klonen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha