Haak instructies voor Mesh dekking voor een babyToen bouwde delicate, pastel garens, deze hoed maakt een leuke gift vintage ogende meisje in uw leven; of u kunt garen donkerder gebruiken om een ​​voordeel punked-up die schattige ziet er op een jongen te geven. De omvang en reikwijdte van dit project beheersbaar zijn voor een beginner, en de kap kan worden verwerkt in minder dan een uur, als je een expert crocheter.

Met behulp van uw vingers, maak een slip knoop en slip op de haak. Draai de knoop rond de haak, vast te houden aan het eind verslaafd, maar laat een kleine hoeveelheid van het spel. Ketting 4 en doe mee met de eerste keten met een slip steek, het creëren van een cyclus van kettingen.

Keten 4, die geldt als het eerste stokje over een kettingsteek, dubbelklik haak en ketting 1 op het circuit meer acht keer. Participeert met het eerste punt in de cyclus met een slip steek om de lijn 1 te voltooien; je moet hebben in totaal 9 st.


Keten 4 om je eerste stokje over een keten, en dubbele haak, ketting 1 maken in de keten aan te sluiten. Dubbele haak en ketting 1 stokje in de eerste steek van de vorige maal, herhaal voor elke resterende stokje steek, rondom. Doe mee met een slip steek om het eerste punt van de lijn naar de tweede rij te voltooien; je moet hebben 18 punten in totaal op de tweede rij te voltooien.

Herhaal stap 2 lijn; Nu moet je 27 punten hebt om de derde rij te voltooien.

Keten 4 (zoals uw eerste stokje, ketting 1). Stokje, ketting 1 twee keer in de volgende stokje steek. Stokje, ketting 1 slechts één keer op het punt na. Herhaal de dubbele haak, ketting 1 twee keer binnen een punt, dan maar een keer in het volgende patroon helemaal rond totdat u uw eerste punt hebt bereikt, dat je samen met een slip steek om deze lijn te voltooien , die nu 36 st. Herhaal dit voor de andere zes lijnen.

Knip het uiteinde van de draad van de spoel, waardoor een korte staart. Trek aan de staart tot de laatste lus op de haak, de oprichting van een knooppunt. Weven het uiteinde van de draad in de naald punten van de muts met behulp bekleding aan de hoed af te maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha