GUIDE zijn een gentleman: 10 EIGENSCHAPPEN ZELDZAME een echte gentleman, die we allemaal bewonderenGUIDE zijn een gentleman: 10 EIGENSCHAPPEN ZELDZAME een echte gentleman, die we allemaal bewonderen

Het is moeilijk om een ​​echte gentleman te vinden deze dagen en je zou worden gelaten af, waar zijn al de goeden gegaan? Het is niet echt verwonderlijk dat de heren zijn een zeldzaam ras en de cavalerie is een kunst die sterft, want er is een grote druk op de mannen om niet meer zo zijn. Maar toch zijn er heren, maar ze uiten hun beschaafde manieren anders, dus lees deze zeldzame eigenschappen van een echte gentleman en te begrijpen hoe te herkennen, wanneer u voldoet aan de moderne man gentleman:

1. Zij kennen hun kostuums

Het eerste dat een man zal worden geplaatst, is dat hij weet dat zijn wegen. Hij staat niet toe om verder te gaan de dames eerst te gaan en hij houdt de deuren open voor vrouwen. Hij heeft ook zeker nooit zweren in de voorkant van een vrouw of in het openbaar helemaal niet, wat dat betreft.


2. Ze hebben een sterke morele codes

Heren weten het verschil tussen goed en kwaad, en er zijn grijze gebieden tussen. Ze woont haar leven door een sterke morele code en zal hij geen compromis dat voor iedereen.

3. Niet de beugels verliezen

Een man zou kunnen krijgen geïrriteerd als andere bestuurder bezuinigingen op de snelweg, maar het is zeker niet naar beneden rollen het raam en geef andere bestuurders de vinger. Wanneer een man boos wordt, houdt hij het onder controle.

4. Ze stralen autoriteit te pesten

Een goed mens hoeft niet hun toevlucht nemen tot bedreigingen en misbruik om zijn punt over te brengen; Hij doet het rustig, maar met gezag. Een gentleman is fatsoenlijk in alles wat hij doet en hij beveelt een niveau van respect dat andere mannen alleen maar van kunnen dromen.

5. Ze hebben een sterk gevoel van geest

Ze kunnen ook leuk, deze heren, maar niet zo saai. Een man kan komen met een hilarische one-liner, zonder zelfs maar te proberen, en hij hoeft niet hun toevlucht nemen tot de blauwe humor om een ​​lach te krijgen. Zijn humor is een soort subtiele en intelligente humor, die kan worden gebruikt in elk gesprek met een persoon, en doet dat met gemak.

6. Ik ben nooit egoïstisch

Een man die altijd voor vragen, een echte gentleman, vriendelijk, gul en attent om mensen om hem heen. Hij is het type persoon dat zal de gekozen films te kijken en hij zal blij zijn dat je gelukkig bent. Zelfs als je een hekel aan de films!

7. Ze zijn goed verzorgd

Een echte gentleman is altijd trots op zijn uiterlijk. Dit betekent niet dat het dragen van een pak en stropdas elke keer als hij stapt in de voorkant van de deur, maar de jeans wordt schoon en hij zal een scheerbeurt hebben gehad. Hij ziet dit als niet alleen iets wat hij wil doen, maar als een teken van respect voor de persoon die is met ook.

8. Ik ben romantische

Heren hebben niet de kunst van romantiek en niet bang om hun gevoelens te tonen vergeten. Deze mannen zullen zich herinneren je verjaardag en u brengen bloemen, en zijn niet bang als iemand anders ziet ze zelfs romantisch.

9. Ik ben eerlijk en betrouwbaar

Een man die is goed als zijn woord is een gentleman. Als een echte man zegt dat hij iets zal doen, dan zal het. Een heer niet terug op zijn woord te gaan, zodat u weet dat u altijd in staat om een ​​man te vertrouwen.

10. Ze zijn trouw

Echt een gentleman verondersteld om waar te zijn en dat hij nooit zou zelfs denken aan het bedriegen op een vriendin. Het is een deel van de sterke morele code dat hij leeft en gelooft in het opbouwen van sterke relaties met familie en vrienden, maar ook zijn partner en dat zal ze allemaal trouw te blijven.

Welke andere zeldzame kenmerken van een echte gentleman, we vergeten te vermelden in onze kleine 'gids zijn een gentleman'?

Voel je vrij om te delen wat je denkt in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha