Grote make-up technieken JolieVandaag praten we over hoe perfect te krijgen Angelina Jolie blik, in het bijzonder de nadruk op zijn ogen katachtige fel en vol weelderige lippen. Ja, we hebben voor u hier al de ongelooflijke make-up technieken Angelina Jolie die ons verlaten gewoon gapen bij haar de hele tijd!

Angelina Jolie Make-up Tutorial


Base en Eye Brow:

Begin met een moisturizer, concealer en fundering voor de normale basis van de truc.

Voor hoge gebogen wenkbrauwen kunt u een bezoek van een professionele voor deze of u kunt het schoonmaken met een pincet en maak arc wenkbrauwen Jolie. Dus je kan nodig zijn om een ​​lak te gebruiken op een front borstel en borstel je wenkbrauwen om de gewenste vorm te krijgen. Afwerking met een wenkbrauw potlood om meer geavanceerde kleuren.

Ogen:

Het is tijd om te praten over Angelina Jolie geheimen oog make-up!

Coming to katten katachtige ogen Jolie en hoe ze te krijgen, zullen we introduceren een revolutionaire nieuwe technische make-up in de wereld van oog make-up.

Het heet strakke coating ogen.

E "als" onzichtbare coating "in Azië, en is een techniek om de ogen kijken nog voller en donkerder wimpers. Geschikt voor al diegenen die willen voller lashline krijgen zonder wimpers.

Noodzakelijke dingen:

Een zwarte coating gel of cake liner en een borstel stuwkracht, een zwart potlood liner en vloeibare coating.

Hoe strakke lijn je ogen:

Stap 1: trek je bovenste ooglid en zorgvuldig met een potlood liner opvullen aan de basis van de wimpers, zodat er geen opening. Deze stap moet zorgvuldig gebeuren, zodat niet steken de ogen met de Liner Pencil. Eerste paar keer dat u uiteindelijk prikkende ogen. Dus heel voorzichtig.

Stap 2: opnieuw te trekken op je ooglid en de kloof met de vloeibare eyeliner.

(punten 3,4,5)

Stap 3: Dompel de kwast in de pot voering voering gel of taart en duw de borstel, het opheffen van uw oogleden, in de wimperlijn zorgvuldig.

Stap 4: Met een Q-tip borstel met zorg (zowel ondergedompeld in make-up remover of licht vochtige) schoon alle bramen.

Uw ogen zullen breder en wimpers groter zijn dan voorheen.

Toepassing Shadow:

Solliciteer bruin of favoriete schaduw van brons. Nu, met een zwarte vloeibare eyeliner een dunne lijn van het binneneinde van het oog naar buiten trekken, maar stop niet uitstrekt voorbij de rand van het oog en eindigt in conische verlenging. Het moet niet zo groot zijn, moet de regel zeer dun.

De look af met een potlood eyeliner op de onderste rand van de wimpers en volumizing mascara. Je kan ook een krultang gebruiken om je wimpers te krullen na het aanbrengen van mascara, als je wilt. (Het wordt aanbevolen om valse wimpers toe zelfs na deze stap, afhankelijk van de dikte van de wimpers.

Zweepuitbreidingen Als je je verveelt van re-bonding en valse wimpers, kun je gaan in wimper extensions, maar deze worden uitgevoerd op plaatsen en specifieke klinische alleen.

Lips:

Stap 1 met een katoenen doek met warm water, of een oude tandenborstel gedrenkt in warm water wrijf de lippen in een cirkelvormige beweging om alle droge huid te nemen en te exfoliëren je lippen. U kunt ook gebruik maken van een exfoliërende scrub lippen gemaakt van suiker en honing land.

Stap 2 Breng een goed merk Lip voller (een revolutie in technologie om lip te verbeteren) en beginnen met het slijmvlies van de lippen met een naakt voering (esp. In het geval van Jolie als we kleur naakt) en onthoudt de lijn zal een beetje 'uit de natuurlijke lijnen van de lippen .

Fase 3 Vul met een naakte lippenstift of vlees afgezwakt lippenstift die overeenkomt met de voering.

Stap 4 Breng een poederdoos op het een beetje 'met een borstel om lippenstift te lang mee te maken.

Stap 5 Vul met een duidelijke lip gloss. Een transparante lipgloss kan een grote impuls aan je lippen snoeien opgeven.

Wangen:

Jolie's gezicht wordt nog goed gevormde contour blozen. Neem poeder blush donkerdere kleur normaal .Suck wangen en met de hulp van een blozen borstel contour, gelden de blush in de holten van de wangen.

Zodra je klaar bent met het volgen van deze tutorial zal je er net zo fantastisch als haar!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha