Grote dingen te doen voor een zoete 16 verjaardagBijna elke 15-jarig meisje uit naar het vieren van haar 16e verjaardag taart. Deze dag is een mijlpaal in vele culturen, officieus de overgang van kind naar jonge vrouw aan te duiden. Sommige meisjes willen een verjaardagsfuif all-out, terwijl anderen de voorkeur aan een meer rustige, elegante viering. Nog anderen verkiezen om ergens heen te gaan en iets speciaals doen, in plaats van het hebben van een feestje thuis. Hoewel het is uiteindelijk aan de jarige om te beslissen wat hij denkt dat het een geweldige manier om te vieren, zijn er een aantal populaire keuzes die je kunt overwegen.

Day Spa

Zij en haar vrienden Behandel meisjes dagje uit. Hoofd naar het dichtstbijzijnde gezondheidscentrum, en voor te bereiden om te worden verwend. Vele kuuroorden hebben pakketten tieners en andere instrumenten, dus vooruit bellen om te zien of u een korting sweet 16 verjaardag kan krijgen. Als gevolg hiervan, nieuwe manicure te pronken met je dochter met haar en haar vrienden te lunchen in een chique restaurant. Natuurlijk zou deze activiteit u terug een beetje 'financieel, maar alleen draaien 16 keer.

Field-out

Als je dochter liever geagiteerd dat wordt verwennen in een spa, probeer dan het hosten van een volwassen versie van een sleepover kamperen onder de sterren. De meeste van de meisjes leeftijd van zestien jaar is niet te oud om een ​​kamp-out te genieten. Stel een vuurplaats omgeven door comfortabele stoelen, en alle ingrediënten voor s'mores (u kunt draagbare batterijen thuis en tuincentrum te kopen). Pizza bestellen rechtstreeks geleverd aan de vuurkorf of tent. String kleine witte lichten rond het erf en de tent voor de nacht naar een magisch gevoel. Stapelen paar kussens in een tent en stock is met enkele middernacht snacks en leuke spelletjes. Dit is ook een goede optie als je op een krap budget.


Dance Party

Huur een kamer, of wis een ruimte in uw woonkamer en de hele nacht dansen op een dansfeest. Voeg een beetje 'karaoke voor beginnende zangers van de groep. Of voeg een thema aan het feest nog leuker te maken, zoals een thema "jaren '80". Investeren in een aantal mooie prijzen, zoals cadeaubonnen aan populaire winkels, en hebben een danswedstrijd of een zangwedstrijd. Deze partij kan co-ed of meisjes zijn.

A Fun Getaway

Neem je dochter een heel bijzondere plek om de 16e verjaardag te vieren. Misschien wilde hij altijd naar walvissen te gaan, of een bezoek aan New York. Of, misschien is ze een grote fan van de sport. Neem het aan het balspel en zorgen voor een verjaardag boodschap te verschijnen op het grote scherm. De meeste van de 16-jarige meisjes houden van muziek. Als uw dochter is niet de uitzondering op deze regel, probeer haar en haar vrienden met kaartjes voor een concert, en een geweldige avond in een hotel achteraf. Of verras uw dochter met een nieuwe jurk en een avond in het theater naar een Broadway show te zien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha