Grootste fouten gemaakt schoonheidHuidverzorging en haarverzorging is verkrijgbaar in flessen van deze dag.

In een streepje om er goed uitzien, de meesten van ons hebben de neiging om een ​​aantal belangrijke, maar eenvoudige fouten schoonheid doen. Ze zijn gemakkelijker te maken. Het resultaat is echter precies het tegenovergestelde van je goed kijkt.

We zien de meest voorkomende schoonheid fouten die we moeten vermijden ten koste van alles!


Beauty fouten die de neiging hebben om te doen:

Huid:

Make-up dragen naar bed:

In de deur en meteen naar bed! Iedereen heeft er geweest en dat gedaan. De grootste fout van allemaal!

Een lange dag geweest moet zijn. Slaap lijkt erg verleidelijk. Het is ook het ergste wat je kan doen voor je huid doen. Je huid ademt en herleeft de hele nacht als je rust. Het verlaten van uw make-up de weg van deze. Een puistje of een breakout kan het eerste wat je ziet in de ochtend zijn. Een gezicht wassen of reinigingsmelk gevolgd door moisturizer zal ervoor zorgen dat je wakker wordt vers in het geheugen en de huid.

Knijp het puistje:

Pop! Squeeze out!

Dit is de eerste gedachte heeft iedereen als ze zien dat een puistje. Ik Ook. Ik vond ook dat het eindigt altijd slecht als ik dat doe. Het puistje is verdwenen, maar de vlek het achterlaat! Het is veel hardnekkiger dan het puistje.

Proberen te veel nieuwe producten:

De beste! Dit is wat iedereen wil. Het hebben van de beste vereist ook dat u betaalt de prijs.

In de constante zoektocht naar de beste producten voor huidverzorging, zal de huid de prijs betalen. Elke verandering vereist een aanpassing van de huid ook. Ze blijven veranderen te vaak en het is duidelijk dat je huid zal lijden.

Going goedkoop:

Geld besparen is goed de meeste van de tijd. Going goedkoop bij de aankoop van uw producten voor huidverzorging is niet het juiste moment.

Lage kwaliteit producten kunnen schade gevolgd door huiduitslag, allergieën en infecties veroorzaken. Merken en de kwaliteit die u nodig hebt hier. Betaal een beetje 'meer in dit geval. Wat je bespaart de winkel, kon je een dermatoloog te besteden, zo niet meer.

Sla de zonnebrandcrème:

Zonnebrandcrème. De naam is het probleem meestal. We associëren de naam om het zomerseizoen, wanneer de zon op zijn sterkst.

Zon is de slechtste zomers, maar niet volledig ontbreekt tijdens de andere seizoenen. Niet overslaan zonnebrandcrème tijdens de andere seizoenen. De schadelijke stralen zijn er nog steeds net niet zo vanzelfsprekend als tijdens de zomers.

Ook afschilfering:

Te veel van alles wat slecht is.

Hetzelfde geldt voor afschilfering. Dit mag niet meer dan twee keer per week worden gedaan. Als je een droge huid hebt, zorg ervoor dat het product helpt om vocht vast te houden. Vermijd afschilfering voor vertrek naar huis. Opent de poriën, waardoor moet worden verstopt met stof en vervuiling.

Met behulp aging producten te vroeg:

U hoeft niet anti-aging producten wanneer u 23 of 24 jaar.

Anders dan de meeste advertenties die zeggen, is het beter om deze producten te voorkomen te vroeg. Gebruik zonnebrandcrème en moisturizers regelmatig om uw huid die veel vocht en hydratatie nodig te geven. Goed gehydrateerd huid zal rimpels ontwikkelen later een droge huid. Voor mensen met een zeer droge huid, beginnen met een anti-aging crème rond de late jaren '20.

Haar:

Naast het gebruik van verwarming en styling tools:

Je ziet er fantastisch uit, maar ook het haar beschadigen.

In een periode van tijd, wordt het haar branden. En uiteindelijk leiden tot het haar droog en gespleten punten ontwikkelen. Vermijd overmatig gebruik van verwarming gereedschappen en styling producten zoals gels en sprays.

Het gebruik van de verkeerde conditioner:

Conditioner is ontworpen voor de boom en de uiteinden van je haar.

Slathering op de hoofdhuid is niet goed. En 'slechts verzwaren het haar en maken het plat. Wees slim over hoe u de airconditioner te gebruiken.

Droog je haar van de kroon:

Niet je haar meer dan needed.if je een föhn gebruiken om je haar te drogen beschadigen, starten vanaf de wortels, in plaats van uit de kruin of de bovenkant.

Deze fouten kunnen de gemeenschappelijke schoonheid van de lange termijn schade aan de huid en haren veroorzaken. Probeer deze tips uit en laat het ons weten als u een verandering gebracht!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha