Groepsbeleid Beperkingen voor Internet-optiesDe "Internet-opties" in de Group Policy Editor bevat instellingen waarmee beheerders de beschikbare gebruikers van Internet Explorer-functies beperken. Bijvoorbeeld, een enkele instelling te schakelen, een beheerder kan uw vermogen om het zoekvak IE weer te verwijderen. Met behulp van de Group Policy Editor om de instellingen van Groepsbeleid beheren, houden beheerders veiligheid en ervoor te zorgen dat IE-gebruikers hebben geen toegang tot controles vreemdelingen, die hun computers zou kunnen schaden.

Browser Menu

Toolbar voor Internet Explorer bevat "File", "Tools", "Help" en andere menu's aan de bovenkant van uw browservenster. Het menu "Bestand", bijvoorbeeld, stelt gebruikers in staat om te openen en sla het bestand op. Beheerders kunnen activeren of via Groepsbeleid uitschakelen van deze menu en hun sub-menu. Uitschakelen in het menu 'Extra', heeft een tweeledig doel, het voorkomen van een gebruiker om het submenu "Internet-opties" in het menu "Extra" in te voeren. Selecteer het menu "verbergen" Favorieten "in de Group Policy Editor verwijdert het menu" Favorieten "in de menubalk van IE.

Geavanceerde opties

Internet Explorer heeft een tabblad 'Geavanceerde opties' op zijn menu, "Internet-opties." Internet gebruikers toegang tot de "Advanced Options" om uw voorkeuren script, beveiligingsopties en andere geavanceerde instellingen van het internet in te stellen. Gebruikers controle van de weergave van animaties en geluiden door op deze pagina het aanpassen van de instellingen. Beheerders kunnen uitschakelen van een van deze geavanceerde opties, waaronder de mogelijkheid om de instellingen van de zoekmachine adresbalk van IE configureren. Ze kunnen de "Advanced" tab ook volledig te verwijderen met behulp van Groepsbeleid.


Werkbalken

Internet Explorer heeft een standaard werkbalken, zoals de adresbalk en de statusbalk. Gebruikers en toepassingen hebben de mogelijkheid om extra werkbalken toevoegen. GPO heeft opties om werkbalken uitschakelen, verbergen, sluit ze op hun plaats en laat hun uiterlijk. De "Werkbalken" in de Groepsbeleid-editor heeft ook een optie om de positie van de knoppen "Refresh" set, "Stop" en de browser.

Browsing History

De "Delete Browsing History" van de beheerders Groepsbeleid-editor geeft je volledige controle over het vermogen van de gebruiker om de browsegeschiedenis te beheren. Browsegeschiedenis bestaat niet alleen van bezochte sites, maar cookies, tijdelijke internetbestanden en wachtwoorden. Door browsegeschiedenis instellingen uitschakelen, kunnen beheerders voorkomen dat gebruikers het verwijderen van cookies, formuliergegevens en geschiedenis verslagen.

Weergave-instellingen

Internet Explorer-gebruikers kunnen aanpassen en de kleuren van uw browser. Beheerders kunnen Groepsbeleid gebruiken om te voorkomen dat gebruikers de configuratie van de kleur van bezochte links, niet-bezochte koppelingen en de achtergrondkleur van de browser. Door te klikken op "Gebruikers kunnen de configuratie van de kleur van de tekst" in de Groepsbeleid-editor, kunnen beheerders ook voorkomen dat gebruikers van IE om de tekstkleur van de browser te veranderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha