Gratis ambachten gebaseerd op het verhaal van Elia

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 5, 2015 Admin Ambachten 0 4


Elia was een profeet van God. Zijn verhaal is te vinden in de Bijbel in de boeken van 1 en 2 Koningen. Elia vaak gewaarschuwd voor de mensen van de toorn van God zou komen, zo niet beginnen om God en zijn wetten gehoorzamen. Maak trades die verder gaan met de verhalen van Elia, met inbegrip van de verhalen van de profeten van Baäl of droogte, die een hongersnood in het land veroorzaakt.

gevoed door Ravens

Tijdens de droogte en hongersnood, God verborg Elia in een bijzondere plek. Elke dag raven brachten Elia voedsel te eten. Laat de kinderen maken een foto van deze met behulp van ambachtelijke schuim. Voor de les, kunt u genoeg Elia, kraaien en beken gesneden voor elk kind. Kinderen zullen beginnen met een full size vel papier, en dan opnieuw het toneel van de Bijbel les met behulp van de restjes en lijm.

Bread Basket

Op een dag Elia vroeg weduwe van brood te eten, maar de weduwe zei dat ze had slechts genoeg olie en bloem om een ​​beetje meer 'brood voor haar en haar zoon te maken alvorens te sterven van de honger. Elia beloofd dat als ze hem gevoed, zijn potten van olie en meel zou niet opraken tot het einde van de hongersnood. Hebben de kinderen te maken manden van brood met behulp van klei ambacht of spelen deeg thuis. Kinderen kunnen de uitrol van de klei tot ongeveer 1/4-inch dik en snijd de strips met een plastic mes. Kinderen kunnen de stroken aan elkaar te weven om een ​​mand te vormen. Je zou willen Wegwerpschalen moeten helpen houden de vorm van de manden, totdat de klei of spelen deeg droogt. Kinderen kunnen dan verf de manden, indien gewenst.


Bidden voor Fire

Elia en de profeten van Baal ruzie over dat was de enige ware God. Profeten van Baal, bouwde een altaar en riep uit voor hun god naar beneden vuur het offer te brengen en te branden, het mocht niet baten. Elia geweekt het hout voor het altaar, en riep God aan het offer verbranden, en zijn gebed werd verhoord. Maak altaren met kinderen met behulp van bruine lunch zakken. Kinderen kunnen putten uit de zakken aan de rotsen die nodig zijn om de altaren te vertegenwoordigen. Zodra de zakken worden afgerond, vul zakken met verfrommelde krant en dan sloot ze met tape. Kinderen kunnen brand toe te voegen in de vorm van rode vlammen, geel en oranje en gelijmd aan de bovenkant van het altaar.

Chariot of Fire

Elia is bekend als een van twee mensen die nooit gestorven zijn. In plaats daarvan, God nam hem mee naar de hemel in een wagen van vuur. Zijn mantel of jas viel en werd achtergelaten om Elisa te halen en in de plaats van Elia als de profeet van God. Het maken van een handel wagen met uw kinderen om hen te helpen het verhaal te herinneren en te delen het verhaal met anderen. Gebruik een verscheidenheid aan materialen om uw auto's te maken - alles van wc-papier-buizen aan het papier bouw van plastic melk containers. De wagens zullen worden gevormd door de wielen en de doos voor de pilot wagen. Met nietjes om de wielen aan de wagen bevestigen en laat de wielen draaien. Kinderen kunnen de wagen met verf, kleurpotloden of stiften versieren. Als u wilt, en als je de benodigdheden, maken een groot wagon Apparatuurdoos en fotograferen van kinderen in de wagen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha