Gratis Activiteiten koele kunst voor de feestdagenKunstactiviteiten voor de feestdagen kunnen de kinderen bezig tijdens lange pauzes van school te houden. Op een bepaald moment tijdens de pauze, kinderen in staat zijn om te zeggen: "Ik ben verveeld", die vertrekt ouders op zoek naar manieren om hen te vermaken. Ambachtelijke activiteiten krijgt het hele gezin betrokken zijn, het maakt niet uit hoe oud ze zijn.

Pasen

Eierschaal mozaïeken zijn een geweldige manier om overgebleven eieren gebruiken. U zult eierschalen gekleurde bouw papier, lijm, pastels, pennen of stiften nodig. Op een vel papier, heeft elk kind een tekening maken. Verspreid lijm op het doek en strooi stukjes gebroken schelpen op de lijm, dan laat ze drogen.

Feest van de

Vader

Het maken van een presse-papier. Vind een grote steen of schelp, en met glitter en verf, schrijf "Happy Father's Day" op het en verfraaien het op elke gewenste manier. Papa kan de presse-papier te gebruiken op het bureau.


Mother's Day

Een sieraden doos kan eenvoudig genoeg voor de kinderen te doen zijn. Zorg voor elk kind met een papier mache doos, in welke vorm. Verspreid een krant en vinden plaats elk kind verf, stiften, penselen, glitter, linten en snuisterijen op de doos.

Fourth of July

Niets zegt "Gelukkig Vierde" als een bolletje. Vouw een vel papier in een stervorm, het creëren van een centraal gedeelte die het mogelijk maakt om een ​​pincode in te voegen. Laat de kinderen het papier rood, wit en blauw voor het inklappen. Snij twee stukken karton voor back-up. Door het plaatsen van de twee platen aan elkaar, snijd het eerste blad van een centrale hoek ongeveer halverwege. Vouw de hoeken naar het midden en zet vast met een speld in een potlood op de achterkant.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha