Gratis Aanwijzingen voor Cowrie Shell KettingSchelpen zijn zowel een keuze mooie en sterke visuele impact van het gevonden voorwerp te gebruiken als een middelpunt in sieraden. Hoewel er vele manieren om shells in een halsband meeste betrekking op het reservoir doorboren en dus geen praktische technieken voor een vakman huis. Echter, gebruik te maken van de natuurlijke vorm van een kauri schelp, kunt u snaar een eenvoudige maar elegante ketting hanger laat de schelp.

Maak een ring van hennep touw. Snijd een kort stuk touw (3 of 4 inch) en vouw deze dubbel. Een knooppunt met een half gebogen als een touwtje, een gesloten lus vormen tussen het gebogen uiteinde en het knooppunt. Leg de knoop, zodat de resulterende cyclus is de grootte die u wilt over de bovenkant van de kauri schelp te hebben gehangen. Snijd het overtollige kabel onder de knoop.

Monteer de cyclus van hennep in de kauri schelp. Zoek het punt op de onderkant van het reservoir waarin de ruimte van scheiding tussen de twee helften groter (meestal zo dicht bij het puntiger uiteinde van de schaal). Vul de knoop in de schelp op dit punt. Kan nodig zijn te duwen met de punt van een tornmesje of het hoofd van een grote augustus Trek de cyclus opnieuw blootgesteld de kabel tot aan de sluiting, gesloten shell om het te beveiligen. Het knooppunt wordt voorkomen dat hennep uit te glijden uit de schelp.


Rijg een ringetje door de bovenkant van de hennep. Open een ringetje met een punttang, lus op henneptouw, sluit de ring.

Gebruik de shell of shells lus in een reliëf patroon ketting. Snijd een lengte van kralen draad aan de lengte die u wilt dat uw ketting te worden afgewerkt. Een knooppunt aan één uiteinde van de kabel (laat ongeveer 1 1/2 inch extra lengte aan het eind), vul de halve lengte van de kabel met de spacer kralen. Rijg de kauri schelp hanger door zijn ringetje, vul dan de rest van de kabel met spacer kralen, waardoor dezelfde hoeveelheid extra ruimte na de knoop aan de andere kant.

Tie uitrusting metalen gesp aan de uiteinden van de serie beëindigd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha