Grapefruit Aroma Magic Face WashPerfect Cleanser En Zeep Gratis Face Wash - houden de huid olievrij !!


Grapefruit Aroma Magic Face Wash is verrijkt met de goedheid van olijfolie, aloe vera, druif en citroen. Wassen gezicht beweert de huid diepgaand reinigen en verwijderen van olie en andere onzuiverheden van de huid. Hij beweert ook te scherpen poriën en fleuren de huid. De face wash is geschikt voor normale vette huidtypes.

Belangrijkste ingrediënten:


 • Water
 • Deciel glucocide
 • Cocanidopropyl betaïne
 • Buitenlandse Olive
 • Cymbopogan martini Oil
 • Blad extracten van Aloe barbadensis
 • Zaadextracten Grandis
 • Citrus medica
 • Extracten Limonum
 • Fruit caroteen derivaten
 • Olie Citrus aurantium

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 70.00 50 ml.

Instructies voor gebruik:

 • Splash je gezicht met water.
 • Knijp genoeg wassen gezicht in de palm van je hand nat.
 • Het vormen van schuim zachtjes met ronddraaiende bewegingen zich meer op de t-zone gebied van het gezicht als het is onderworpen aan olie secretie.

Mijn ervaring met Aroma Magic Face Wash Grapefruit:

Het gezicht wassen verkoopt in een doorzichtige plastic buis met dop flip lock. De sluizen cap wassen gezicht perfect en er is geen lekkage van het product. De verpakking is zeer gemakkelijk te vervoeren.

De face wash heeft een zoete druif fruit en citroen geur. De geur is zeer delicaat en een probleem voor iedereen zijn. De face wash is lichtgeel. De consistentie van het gezicht te wassen zeer gelatineuze maar vloeibaar, zodat slechts een kleine hoeveelheid nodig is voor het reinigen van het gezicht. Ook moet u onthouden, terwijl knijpen de buis wordt met een lichte hand gedrukt. Anders kunt u te veel product in je handpalm.

Het gezicht te wassen om alle onzuiverheden te reinigen en laat je gezicht zacht en soepel. Het schuimt goed en een kleine hoeveelheid product volstaat. Deze geringe verandering buisje duurt ongeveer een maand met tweemaal daags. De eigenschappen van citroen en grapefruit in het geven van een verfrissende en onmiddellijk verfrissend na het afspoelen het gezicht. Ik hou echt van het gezicht te wassen voor zijn verkoelend effect. Het verzoek van het gezicht te wassen om de poriën fleuren en draai houdt de waarheid. Regelmatige toepassing van face wash klaarde mijn huid een beetje 'en aangescherpt poriën rond mijn neus en wang gebieden.

Dit is nogal een betaalbaar product. En 'volledig vrij van parabenen, zeep, alcohol, kunstmatige kleur- en eventuele intens aroma. En 'volledig hypo-allergeen en veilig op de huid. Het is goed voor de schoonmaakklus. Laat een verfrissend gevoel op het gezicht, vooral bij warm en vochtig weer. De citrus geur van citroen gezicht te wassen is op ongeveer 10 minuten die ik echt leuk.

Ik heb een gemengde huid en het gezicht te wassen werkt goed voor mij. Ik werd regelmatig gebruikt deze face wash voor ongeveer 3 maanden en ik houd van het absoluut. Ik heb nog niet opgevallen geen allergische reactie of uit te breken op mijn gezicht na het gebruik van dit gezicht te wassen. Ik denk dat het geschikt voor alle huidtypes zoals zij beweert. De face wash verwijdert olie goed en houdt je gezicht olievrije ongeveer 3 uur na het wassen. Reinigt alle onzuiverheden en voegt vocht terug. Als u een zeer droge huid, dan zal je moet volgen met een vochtinbrengende crème als een gezicht te wassen kan de huid uitdrogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha