Grammy 2013 - wie wat droeg?Samen met de geweldige muziek en shows, de Grammy's altijd bij een aantal grote en een aantal niet zo grote mode voor de rode loper!

Katy Perry droeg een Gucci kolom van zee schuim, uit theire 2013 badplaats collectie.
De jurk gedetailleerd sleutelgat of andere manier verlangt veel meer elegante model kijkje boek dan nu het geval op Katy. Terwijl de jurk is geweldig, zou hebben gekeken beter op iemand die niet was voorzien in de borst gebied.


Het is duidelijk dat Ellen DeGeneres denkt dat ook.
Ook zou ik graag willen dat u had op ten minste een licht roze lipgloss of iets te zetten, haar lippen al te kaal.

Beyonce is een adem van verse lucht in een Oswan geweest, zwart-witte kleur geblokkeerd pak. Het zag er geweldig uit op haar, en ze betrapt zeker de aandacht van alle overslaan van de typische jurk/jurk. Ik zeg goede zet!

Rihanna was in een rode jurk Azzedine Alaia. Mijn klacht met de eeuwige rode jurken op de rode loper is dat je compleet geabsorbeerd door het tapijt. Maar goed, ik ben heel blij dat ze niets schandalig droeg. Ze ziet er heel goed uit.
Haar haar en make-up was meer dan geweldig!

Taylor Swift droeg een mooie Griekse toga als J. Mendel. Dit is waarschijnlijk mijn favoriete look. Ik ben helemaal verliefd op de lichtgewicht riem pailletten details. En 'licht en romantisch. Hou zelfs haar opgestoken kapsel met een beetje 'van de vlecht. Maar het lijkt erop dat naar beneden getrokken, na zijn Grammy winnen!

Jennifer Lopez echt gecharmeerd na zijn keuzes verrassende manier, in een zwarte Anthony Vaccarello zwarte jurk. Ziet eruit als een verlengstuk van een pak. Doesn `t werk helemaal. Het zou hebben gewerkt beter als hij droeg een ketting of iets groots.

Carrie Underwood droeg een zwarte kant en kralen strapless Roberto Cavalli jurk voor de rode loper. Terwijl het netwerk werd geanimeerd over hoe mooi dit aspect was, heb `ik het allemaal zo geweldig vinden

Wat was geweldig was zijn prestatie.

Er zijn verschillende modellen geprojecteerd op het, en het was ongelooflijk cool!

Adele droeg een kortere versie van een jurk van Valentino. Sorry, maar het ziet eruit als een tapijt. Je draagt ​​iets anders dan zwart, maar omdat dit. Al het andere zou beter zijn dan dit !!

Dus, wie is je favoriet? Mijne is handen van Taylor Swift !!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha