Grafiek Groenten Voeding - Hoe groenten zal helpen voeding?In onze kindertijd dagen, vertelden ze ons om meer groenten in onze maaltijden onder vermelding van hun voordelen voor de gezondheid te krijgen. We meestal niet accepteren totdat we zijn opgegroeid. Maar nu we weten hoe heilzaam dit advies echt.

De groenten zijn de bron van alle voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om te groeien en te overleven. Deze voedingsstoffen zijn nodig in de groeiende dagen die de mate van fysieke gezondheid te bepalen. Groenten zorgen voor een volledige lijst van voedingsstoffen zoals vitamines, eiwitten, koolhydraten, mineralen en meer aan ons lichaam. Dus je moet om het te doen op een gezonde manier door het opnemen van de voedingsstoffen in een evenwichtige voeding veggie.


Waarom groenten?

In staat zijn om de voedingsstoffen te gebruiken in groenten die zijn opgenomen in alle soorten voedsel, moet u weten wat de voedingswaarde tabel groenten is als. Het zal helpen bij het plannen van de behoeften van het lichaam en zal een beperking van de lijst van groenten geschikt, beschikbaar en betaalbaar voor u te kunnen om ze beschikbaar zijn voor uw lichaam te maken. Met deze kennis van de voedingswaarde tabel kunt u krijgen om te weten wat en hoeveel je nodig hebt voor je lichaam om niet te worden beroofd van belangrijke voedingsstoffen.

Plantaardige voeding grafiek:

In plaats van te spreken over alle groenten en bestuderen alle opties beschikbaar zijn en hun voedingswaarde, zullen we ze bestuderen volgens de lijst van voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft.

Voedingsstoffen in groenten die goed zijn voor de gezondheid:

Mineralen:

Deze omvatten calcium, jodium, koper, magnesium, mangaan, zink, natrium, kalium, selenium en fosfor.

  • Voetbal u moet ongeveer 100 mg per dag en 800-1300 mg per dag voor respectievelijk volwassenen en kinderen,. En 'aanwezig in groenten zoals amarant, spruiten, selderij, groene bonen, bieten, rapen, kool, okra etc.
  • Koperen is om te worden geconsumeerd op ongeveer 5-3 mg per dag. Dit kan worden verkregen uit groenten zoals bonen, amarant, erwten, aardappelen, pompoen, artisjokken etc.
  • Jodium moet worden geconsumeerd in ongeveer 70 -150 microgram door kinderen en ongeveer 150 microgram voor volwassenen in een dag. En 'verkrijgbaar bij groenten geteeld in jodium-rijke grond.
  • Ijzer nodig om adolescenten is in ongeveer 10-15 mg per dag bij volwassenen goed te doen met 10-12 mg. De groenten zijn rijk aan ijzer om te kijken squash, verliezen, erwten, aardappelen, Brussel, butternuts etc.

Veel van deze groenten verschaffen gemeenten vooral andere mineralen genoemd zoals hierboven vermeld. Voor anderen kunt u terecht bij groenten zoals broccoli, venkel, bieten, maïs, bonen, okra, uien, etc. om een ​​intake uitputtend te behouden.

Vitaminen:

Vitaminen zijn belangrijk voor volwassenen en kinderen in verschillende hoeveelheden en van alle soorten, zoals vitamine A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, D, E en K kan worden verkregen uit een algemene lijst van groenten geconsumeerd door de meeste mensen.

Sommige van deze zijn alfalfa, broccoli, wortelen, bladeren, aardappelen, kool, verliezen, taro, bieten, amarant, squash, Brussel etc. Vitamine B12 niet in alle groenten en vitamine D is slechts in schimmels.

Eiwit:

Deze worden niet vaak gevonden in groenten en zijn een van de belangrijkste ingrediënt in niet-vegetarisch voedsel en zuivel gebaseerde voedsel. Het verdient daarom aanbeveling, kan van dergelijke bronnen, waarbij de tab.

Je moet eens naar deze nutritionele aspecten van diverse groenten en start consumeren op een goede dagelijkse basis.

Ik hoop dat dit artikel over de voedingswaarde van groenten helpt om een ​​goede gezondheid te bereiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha