Gorgeous Pastel Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sMeestal associëren we met pastels jonge tieners. Maar er is een handleiding die zegt dat sommige tinten zijn alleen voor de kleintjes! In feite, de tracks zijn altijd vol modellen pronken met hun uiterlijk pastel make-up. De pastelkleuren zijn vrouwelijk en brengt een zekere zachtheid aan uw functies. Dus als je verveeld bent van het dragen van dezelfde heldere, intense en dramatische oog make-up elke dag, ik heb iets speciaals voor u! Iets levendig en fris-Ja, ik heb deze 'direct van de track' kijken met pastel kleuren! Nu kun je er jong, fris, mooi en met een paar slagen van pastel kleuren van de ogen! Deze pastel make-up tutorial zal u helpen om deze look right!

Pastel Eye Make-up Tutorial Uiterlijk:

Laten we eens een kijkje nemen op de stapsgewijze uitoefening van pastel oog make-up look:


Stap 1:

Start hydrateren de gevoelige gebied rond de ogen. Dot uw favoriete oogcrème onder de ogen en gebruik je ringvinger om voorzichtig te mengen in de huid. Dan, laten geabsorbeerd en na een minuut en breng een concealer om donkere kringen te verbergen. Gebruik een concealer kwast pot of vingers om de concealer te mengen. Stel de romige concealer met een losse poeder of compact om slippen van het product te voorkomen.

Dan, breng dan een crème of wit kleurpotlood blote oog over je ooglid gebied. Deze stap zal fungeren als basis voor oogschaduw vervolgens worden toegepast. Zal hen helpen om langer mee en verschijnt ook levendig. Ik nam een ​​potlood blote oog van Oriflame voor deze stap.

Stap 2:

Kies vervolgens een witte matte oogschaduw en toe te passen op basis van naakt crème toegepast op de vorige stap. Het beste is om de bodem van de naakt romig met uw vingers of met een platte borstel om de Kajal verzachten en dan bovenkant met schaduw pastel oog voor een gladde, uniforme finish. Elf 144 oogschaduw werd gebruikt voor de witte oogschaduw.

Stap 3:

Kies vervolgens een matte zachte roze oogschaduw binnenste hoek van je ogen. Dep de oogschaduw kleur voor levendige pay. Elf 144 oogschaduw werd gebruikt om licht roze oogschaduw voor deze stap.

Stap 4:

Dan, neem een ​​schemerig licht aqua schaduw blauw oog op de buitenste hoek van de ogen. Dep de oogschaduw kleur voor levendige pay. Ik gebruikte de oogschaduw palet Elf 144 voor lichte aqua blauwe oogschaduw voor deze stap.

Stap 5:

Kies vervolgens een zachte borstel om zachtjes smelten ondoorzichtig roze, witte en blauwe oogschaduw toegepast in de vorige stappen te mengen. Smokey eye make-up lijkt naadloos en alleen als de verschillende oogkleuren goed mengen om te verschijnen. Ik gebruikte een penseel mengen van Vega om voorzichtig te mengen de oogschaduw.

Stap 6:

Dan gelden dezelfde witte matte oogschaduw in de richting van de hoek en de voorste binnengebied van de botten van je ogen. Elf 144 oogschaduw werd gebruikt voor de witte matte oogschaduw. Breng daarna een helder gele oogschaduw voor een matte afwerking dan de binnenste eenderde en tweederde van het gebied van de onderste wimperlijn. Volgen met een matte oogschaduw oranje buitenste hoek van je onderste wimperlijn van je ogen om evenwicht en zelfs afwerking.

Stap 7:

Lijn uw ogen met een vleugel rand om de oog make-up te voltooien. Breng veel mascara om de illusie van dikkere wimpers te creëren. L'Oreal Million Lashes Mascara en Kryolan zwarte eyeliner werden gebruikt om deze stap te bereiken. Lijn waterlijn met een crème of wit oogpotlood van kleur om dieper te maken. Ik nam een ​​potlood blote oog van Oriflame voor deze stap.

Dat is het! Eenvoudig, elegant, vrouwelijk, ben ik bijna geen adjectieven hier! Dit is een geweldige look voor dit seizoen. Je kunt hem dragen voor elk feest dag of op een dag uit met vrienden. En dit aspect kan een feestavond te slingeren. Veelzijdige look zeker! Probeer het en klaar om te worden overspoeld met complimenten!

Deze tutorial was makkelijk te volgen? Hoe kunnen we verbeteren? Gelieve uw commentaar met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha