Golf Basket IdeeënWinkelen voor een golfer is makkelijker dan je zou denken, vooral als je een cadeau mand. Kijk voor items die een speler nodig heeft of dingen die de cursus zou kunnen verliezen, met inbegrip van golfballen, tees, schriften, potloden en zelfs een golf handschoen. Beëindigen de mand van golf met een paar luxe items die de golfer niet kon kopen voor zichzelf, zoals gepersonaliseerde golfballen of een kleine koeler voor uw golftas, naar de volgende ronde speciaal te maken.

Golf Bucket

Gebruik een emmer golf als de basis van uw cadeau mand. De meeste sportwinkels en speciaalzaken verkopen deze droge gebieden, maar als je niet kunt vinden, gebruik dan een andere emmer met dezelfde vorm, ongeveer 9 centimeter lang en 7 centimeter. Bekleed de binnenkant van de emmer met een golf handdoek om je items op hun plaats te houden. Giet golfballen direct in de bodem van de bak, die een basis voor andere objecten creëert en verhoogt deze op een niveau van de ogen. Steek golf tees in de ruimtes tussen de golfballen en de top met golf artikelen meer functioneel als een marker graszode, een tas voor het dragen van golf tees en extra potloden.

Basketball Journey

Maak een geschenkmand voor de golfer die houdt van reizen met een golf kofferbak organizer. Deze organisatoren zijn specifiek ontworpen om golf accessoires te organiseren in de kofferbak van een auto, maar grepen kunt uw golfer om het te gebruiken als een extra stuk bagage. Items die de golfer nodig heeft om de banden raken bij het reizen, waaronder een schoonmaak kit voor golfclub, golfballen en tees in meer extra's toe te voegen. Onder andere een boek over beroemde golfbanen zijn interesse in reizen naar andere cursussen te stimuleren.


Mand Eten

Maak een mandje van voedsel voor uw golfer, waarbij de speler kan genieten van een snelle snack op de cursus, maar ook snacks voor na een ronde eindigt. Gebruik maken van niet-bederfelijke goederen die kunnen meenemen op de baan. Ook artikelen met gemakkelijke scheur openingen, zodat de golfer niet storen anderen op de baan toen ze opent haar snack. Voeg beef jerky, muesli en energierepen, evenals novelty items, zoals chocolade in de vorm van een golf-bal. Eindig de mand met een aantal zelfgemaakte producten, waaronder koekjes of suiker cookies ingericht als golfballen en golf tees. Voor een heel speciaal cadeau, voorzien van een kleine koeler die past in of worden bevestigd aan een golftas.

Basketbal Ronde van Golf

Koop uw golfer een ronde op zijn favoriete cursus of om een ​​starttijd te reserveren bij een cursus die nog niet bezocht, en zijn voorzien van een afgedrukte voucher om de ronde af te lossen. Bedek de bodem van de mand met golfballen en meer om een ​​nieuwe golf shirt, golfhandschoen en golf tees in meer toe te voegen. Afhankelijk van uw budget, wilt u wellicht ook een nieuwe putter of golfschoenen toevoegen aan de mand. U kunt ook de pro-shop op de cursus en probeer over-merkartikelen, zoals kleding en accessoires.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha