Goede verjaardagscadeaus voor mannenOngeacht uw budget, vindt u een overvloed aan geschenken voor een verscheidenheid aan mensen te vinden. Als je ouder wordt kan het moeilijk zijn om de verjaardag te winkelen, doen waarom mensen kopen wat ze nodig hebben, in plaats van te wachten op hun speciale dag. Echter, als u denkt dat een beetje 'buiten de box kunt u de perfecte verjaardag cadeaus voor mannen in je leven te vinden.

De Geeky Guy

Geek chic is, en het is niet moeilijk om te winkelen voor de mannen in je leven, die hun innerlijke nerd kanaliseren. Voor elektronische junkies is het moeilijk om een ​​gadget die niet vond. In plaats daarvan, de aanschaf van een accessoire, zoals een handvat voor hun tablets. Spelers te kopen vaak de games die ze willen als ze naar buiten komen, dus overwegen de aanschaf van spel punten die kunnen worden gebruikt om extra content of games on-line te kopen via hun video game consoles. Overweeg de aanschaf van een jaarabonnement of een maand als hij speelt zijn favoriete spel online. Denk aan het kopen van merchandise van zijn favoriete games en films als een pizzasnijder of een Star Trek World of Warcraft boek.

Ondernemer

Mensen uit het bedrijfsleven vaak tussen bedrijven reizen of hebben altijd je best uitzien. Koop de ondernemer in je leven een reis toto vol met haar favoriete haar bevoorrading in reizen maten. Dit past gemakkelijk in een koffer. Of als je niet vaak reist, het kopen van een stevige en stijlvolle messenger tas of koffer, zodat hij zijn werk mee te nemen overal, terwijl het er goed uit. Leuke cadeautjes voor hem kopen van een goofy boek als "duizend baarden", die de verschillen van de baarden en hoe je de perfecte look te krijgen legt.


De Charitable Guy

Als je een man in je leven die houdt van om terug te geven, vergeet dan niet dit feit voor zijn verjaardag. Over het hele land, en zelfs van de wereld, vindt u een verscheidenheid van producten die een percentage van de omzet aan goede doelen te geven te vinden. Bijvoorbeeld, Toms Shoes geeft een paar schoenen aan een kind in nood elke keer een paar schoenen je hem kocht. Pact Ondergoed (inclusief boxer modieuze) doneert geld aan milieu-groepen. Vul uw man zoete tand met bedreigde soorten chocolade, terwijl donaties aan milieuprojecten.

De sport beoefent

Neem je sportieve man in Indianapolis, waar u kunt rijden in een NASCAR auto met een professionele chauffeur. En 'bedoeld om een ​​ervaring die je niet snel zult vergeten zijn. Koop je man een aangepaste vat is gegraveerd met zijn naam. Vergeet dan niet om het te vullen met zijn favoriete bier, zodat hij met de kinderen kunnen delen tijdens de grote wedstrijd. Op zijn verjaardag kan je echt laten je het niet erg zijn liefde voor de sport van de behandeling van hem voor een spel van zijn favoriete teams. Vergeet niet om te gaan met hem en op zijn minst doen alsof je plezier op haar verjaardag!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha