Goede relatie ADVIES: 10 dingen die je moet mensen niet vertellen je relatieGoede relatie ADVIES: 10 dingen die je moet mensen niet vertellen je relatie

De meisjes zullen meisjes en meisjes houden om te praten ... maar, lord, sommige dingen zijn beter links onuitgesproken. Zelfs als je met je beste vriend-en nooit hebben een paar glazen wijn had, discretie is beter, als je wilt de schaamte en de potentiële schade aan uw partner later voorkomen. Hoe maak je relatie mee? Er zijn een aantal dingen die je partner geest voelen dat u bespreken met andere mensen, dus hier zijn tien dingen die altijd moeten worden verboden:

1. Zijn inkomen

Het succes op de werkplek is een belangrijk ding voor een man, dus ga niet verspreiden van het woord, dat hij zijn baan, of die niet wordt betaald een enorm bedrag heeft verloren. Financiën zijn een persoonlijke zaak tussen de twee van u en je zal hem echt pijn doen, als je dat doet hij niet kan voor u verzorgen.


2. Het vervelende gewoonten thuis

Zijn huis is zijn veilige plek waar het kan relaxen en ontspannen. Als er iets is wat je thuis doen dat echt bugs, dan met hem over praten, niet je vrienden.

3. Uw partner verleden

Je bent het breken van een groot vertrouwen, als je openlijk persoonlijke episodes uit haar verleden te herhalen dat ze vertrouwen in je. Pijnlijke herinneringen en de kindertijd angsten zijn geen dingen die mensen vaak te bespreken helemaal niet, dan als hij vertelde haar over het, houden deze dingen privé aan jezelf.

4. Zijn politieke en religieuze overtuigingen

Je zou kunnen verhitte debatten over religie of politiek onder u, maar deze argumenten zijn die behoorlijk warm daar in de buitenwereld. Hij zou persoonlijke of professionele redenen waarom zijn standpunten privé moet blijven en zal zijn visie duidelijk te doen om de rest van de wereld, of en wanneer hij wil hebben.

5. Zijn angsten en fobieën

Mannen zijn anders dan vrouwen, ze niet graag hun angsten te delen. Als hij deelt zijn angsten met u, dan zijn ze alleen voor je oren. Hoewel hij is versteend hoogtevrees of spinnen, hou het voor jezelf, wil niet iedereen te weten.

6. Uw onderwerpen

Het kan goed zijn om dingen uit je borst te krijgen op keer, maar elk argument niet te zenden met uw partner voor uw vrienden. Als je dat doet, bent u waarschijnlijk een negatief beeld van het oneerlijk om je vrienden je partner en, belangrijker nog, ze gaan vervelen horen krijgen over geven.

7. Wat vind je van andere mensen

Iedereen heeft zijn mening over andere mensen, goed en slecht. Als hij bekritiseert sommigen van u, dan doet dat met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid, dus hou het voor jezelf of voor je het weet, zou dat de kritiek van de persoon die hij sprak met een nogal gênante gevolgen terugkeren.

8. Een geheim dat u gedeeld met je partner

Nu, dit is een moeilijke, maar als je iets dat je niet zou moeten hebben gedaan, dus wees voorzichtig met wat je zegt over. En 'al erg genoeg, als je iets dat je partner pijn doen, maar als iedereen kent, maar hem, dan zal het nog verwoest zijn als hij erachter komt dat hebben gedaan.

9. medische feiten Embarrassing

Geen behoefte aan te veel in detail hier, maar sommige medische aandoeningen en fysieke kenmerken zijn niet alleen voor publieke consumptie.

10. capriolen slaapkamer

Last but not least, wat er gebeurt in de slaapkamer blijft in de slaapkamer. Fantasieën, mislukkingen en successen fantastisch, moeten ze dingen die blijven tussen de twee van jou. Dat is waarom ze noemen ze intieme momenten.

Wat denk jij? We moeten al onze vrienden vertellen?

Voel je vrij om je gedachten en suggesties te delen over de berichten in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   2
Juli- 3, 2015 | 19:10:07 | later 4 uur

Love your site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha