Goede ideeën voor de verjaardag van een tienerOuders met kinderen in de tienerleeftijd hebben aan de jaarlijkse uitdaging aan te gaan om een ​​geschenk dat overeenkomt met zowel teen en de gevoeligheid van de heersende trends van de tijd te vinden. Elke gift moet zorgvuldig worden geselecteerd om zowel de aandacht voor detail en de voortdurend evoluerende mentaliteit van de jongen geven. E 'is vooral goed als je de vreugde en verantwoordelijkheid met het verjaardagsfeestje kan bevorderen.

reponsibility Party

Een verplichting partij kunnen ouders vertrouwen en verantwoording in tienerkinderen bevorderen. Om dit te doen, de ouder kan de tiener naar een bijeenkomst van vrienden te organiseren en om het idee van persoonlijke verantwoordelijkheid te bevorderen; ouders zorgen voor minimale begeleiding, waardoor duidelijk de verantwoordelijkheid van de tiener voor het evenement. Jongeren moeten een open lijnen van communicatie via de telefoon te behouden tijdens de instelling en handhaving van de regels van de partij.

Sharing Vehicle

Als een verjaardagscadeau, de ouders vertellen de tiener met een geldige vergunning of certificaat, dat ze in staat om het gebruik van een auto met zijn ouders, broer, zus of ander familielid te delen zal zijn. Daarnaast heeft de tiener krijgt een set sleutels voor de auto en een overzicht van de verantwoordelijkheden met betrekking tot het gebruik en onderhoud van het voertuig. Om verantwoording te stimuleren, moet tiener verjaardag ook geld voor gas en reiniging.


Idea Financiering

Dit geschenk is de belofte van de ouders om de monetaire steun voor het idee van een tiener of een doel te voorzien. Bijvoorbeeld, sportfans jongens geld te ontvangen om te proberen om te concurreren in een toernooi of amateursport. Daarnaast kunnen jongeren fondsen ontvangen voor het ontwerpen van kleding voor speciale klassen of opleiding of voor het starten van een klein bedrijf.

Travel

Ouders kunnen kinderen een reis naar een gewenste bestemming. De reis kan worden gefinancierd door de ouder, tiener of een naast familielid. De puber moet het pad te zetten en maak een plan van nood of veiligheid. Ouders kunnen ook aan een locatie of laat de tiener om een ​​bestemming te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha