Goede doelen die kinderen te helpen voor de kerst

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juni- 5, 2015 Admin Vakantie 0 0


Kerstmis staat bekend als een tijd om de liefde te delen. Kinderen zijn dol op kerst, maar velen kunnen niet vieren voor zichzelf. Veel goede doelen besteden bijzondere tijd om kinderen te helpen in deze tijd van het jaar. Geef het geschenk van de liefde van een kind voor Kerstmis.

Toys for Tots

De United States Marine Corps Toys for Tots begon in 1991 Sindsdien hebben ze verzameld en afgeleverd 81million nieuwe ongeopende speelgoed aan behoeftige kinderen in het hele land. Te doneren, koop dan gewoon een nieuw speeltje, dan nemen, een recruitment center voor het Korps Mariniers ontdoen of zet het in een bak, is te vinden in vele warenhuizen. U kunt ook geld doneren, om speelgoed in te kopen en te helpen uitvoeren van het programma.

Het programma heeft een indrukwekkende 97: 3 verhouding van fondsen. Dit betekent dat 97 procent van het geld gaat naar het kopen van nieuw speelgoed voor kansarme kinderen, en slechts drie procent gaat in de kosten van het uitvoeren van het programma.


Winkel met een agent

Veel kinderen willen niet alleen kerstcadeaus voor zichzelf, maar willen ervoor zorgen dat hun familie giften voor Kerstmis ook. Politieagenten in het hele land heeft deze behoefte en ontwikkelde winkel met een agent gezien. Een behoeftig kind krijgt om te gaan winkelen met een politieagent om cadeaus te kopen voor hun families. De meeste kinderen hebben een specifiek geschenk in gedachten voor elk lid van het gezin, maar zo niet, dan kan de politie helpen geef ze ideeën ook. Dit is een geweldig goed doel, dat helpt om de relatie tussen de politie en de kinderen weer op te bouwen.

Angel Tree

Angel Tree is een divisie van ministeries gevangenis. Dit programma helpt om meer dan 1,5 miljoen kinderen in detentie hoop te geven tijdens de kerstdagen. Angel Tree is meer dan alleen cadeautjes met Kerstmis, maar verzoening. Veel kinderen nemen schaamte en verlegenheid voor hun ouders in de gevangenis, en Angel boom laat de kinderen dat iemand om hen geeft en bereid is hen hoop te geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha