Glitterlijm Art ProjectsGlitter lijm, zoals de naam al impliceert, combineert sprankelende glitter met witte lijm in een handgemaakt product dat gemakkelijk te knijpen of verf op oppervlakken. Minder rommelig glitter vlokken te strooien op een laag lijm, glitter lijm komt in vele kleuren, traditionele zilver tot paars, groen en zwart. Kinderen kunnen omgaan met glitter lijm, maar begeleiden de jongeren, voor het geval ze besluiten om het niet-giftige lijm smaak te geven. Verlaat projecten goed drogen voor gebruik.

Paper

Glitterlijm voegt pracht aan wenskaarten, posters, flyers en ander papier ambachten. Voor een feest, gebruiken glitter lijm aan de gast namen op plaats kaarten te schetsen. Verlevendigen reclame voor een bak te koop, met de nadruk enkele van de woorden op een poster in glitterlijm. Maak een kaart word goed opvallen met lijm glitter belettering of een rand van mousserende glitter lijm.

Ornamenten

Kerstmis

Transformeert vlakte glazen kerstballen met wervelingen van glitter lijm. Voeg glitterlijm stippen, lijnen of geometrische vormen. Blijf ballen in eierdozen om ze gemakkelijker te hanteren als versier ze. U kunt ook schitteren toe te voegen aan de ballen van satijn en papier ornamenten. Slingers gemeengoed geworden glinsterende krans bij waarin elke link met een dun laagje glitter lijm.


Easter Eggs

Versier gekleurde eieren, gekookt of geblazen met glitter lijm. Kies paars, roze, groen en andere kleuren van de lente, of neem een ​​Fabergé ei-achtig met witte lijm en goud glitter. Tekenen ontwerpen of bedek de eieren met stroken van glitter lijm. Het maken van een glinsterende nemen cascarones uitgeblazen eieren te versieren met glitter lijm en tekeningen vullen de holle ei met een mix van glitter en confetti. Wanneer de eieren worden vernietigd, zal een glinsterende waterval te betalen.

Stof

Kijk glitterlijm specifiek ontworpen voor gebruik op stof en gebruik deze om de t-shirt, tennis schoenen, rugzakken en andere items in stof te versieren. Ijzer op letters van de naam van een kind en af ​​te bakenen ze met glitter lijm. Kleur tekening van sneakers en voeg glitter lijm om te schitteren. Maak glitter lijm stippen op een haar of voeg bliksem glitterlijm rugzak voor een jongen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha