Glas Cadeaus voor kinderenHet kopen van een baby cadeau glas is een manier om uw gift opvallende van de gaven van de doek en plastic door anderen geleverde zorg. Zeker dat je kon een glas ornament fopspeen voor het nageslacht te krijgen, maar zet wat gedachte in een nuttig geschenk kan een beter geschenk te maken. Je kon glascontainers vullen met wattenschijfjes, fopspenen en babysokjes, en merken op dat zegt dat de ouders in te vullen indien nodig ..

Flessen kindje

Als je koopt van plus 4 e 8 oz glazen flessen als een baby cadeau om te voorkomen dat het kind in contact komt met bisfenol A, ook wel bekend als BPA. BPA is een chemische stof "getoond aan de hormonale systemen, beschadigen" die is gevonden in plastic babyflessen en herbruikbare bekers volgens de website Parent tijd. Het ministerie van Volksgezondheid en Human Services is nog steeds het bestuderen van de effecten van BPA, maar u kan helpen voorkomen dat uw kind wordt blootgesteld aan de chemische geven van glazen flessen.

Sundae kindje

Maak een gift in glas van plezier voor zowel het kind en zijn moeder uit een margarita glas gevuld met baby-artikelen. U kunt het glas van Margarita lijn met babydoekjes om ijs te bootsen voeg mini flessen baby wassen, shampoo en lotion. Top roomijsijscoupe met een vochtige doek in plaats van witte slagroom. Vergeet niet om de fopspeen aan de top gezet.


Bank of kind

Het lijkt erop dat elk jaar zijn er nieuwe rapporten over de stijgende kosten van de universiteit. Helpen compenseren college uitgaven door het geven van uw kind een spaarvarken in glas. Onder meer een paar zilveren dollars, vijftig cent stukken en wijken om zijn spaargeld gestart en ouders aan te moedigen om geld toe te voegen om te zien via de bank. Als ze ouder wordt, zal ze in staat zijn om naar te kijken uw spaargeld te laten groeien in de voorkant van zijn gezicht, in tegenstelling tot een bank van China, dat je nodig zou hebben om af te downloaden zijn, zodat ik weet hoeveel geld binnen was.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha