Girl Scout Games & CraftsGirl Scouts begon in 1912 - biedt meisjes leeftijd 5-17 een programma dat zich richt op de moed, vertrouwen en karakter, met het doel om de wereld een betere plek. De meisjes deelnemen aan activiteiten en ambachten, het verdienen van badges langs de weg als een brug van Daisy, Brownie, Junior Girl Scout, cadettes en Senior en ambassadeur Girl Scouts. De spelletjes en ambachten Padvindsters deelneming zijn ontworpen om de waarden en doelstellingen van het programma te bevorderen.

Daisy Scouts Games en Ambachten

Meisjes in de kleuterschool en leerjaar kunnen deelnemen aan een Daisy Girl Scout troepen. Tijdens de vergaderingen van de troepen spellen worden gespeeld, worden de activiteiten gepland en gemaakt ambachten. Eenvoudige games die sociale vaardigheden te ontwikkelen zijn leuk en een liefde voor de scouting te moedigen. Eend, eend en gans Scouting Bingo zijn voorbeelden. Ambachten gericht op het geven van zijn typische - zoals vakantie decoraties, manden Kan of planten Pasen meisjes worden gekweekt en verzorgd - zijn vaak aanbevolen voor ouderen of ziekenhuizen.

Brownies, games en ambachten

De Brownies worden vertegenwoordigd door meisjes in de tweede en derde graad. Op basis van de waarden Girl Scout, worden een spel waarbij de exploratie, vriendschap, teamwork en leiderschap aangemoedigd voor deze leeftijd. Ideeën zijn onder andere een speurtocht van de natuur, met een prijs uitgereikt voor de ontdekking specialer. Brownie-to-Brownie Brownie is een traditionele vriendschap spel waarin meisjes worden gekoppeld gelederen. Een beller, het hoofd van de troepen, schreeuwen verschillende delen van het lichaam als "zij aan zij", en de meisjes gepaarde aanraking je ellebogen bij elkaar. De beller zegt dan "Brownie-to-Brownie" en meisjes moeten een andere partner te vinden. De beller gilt dan een ander deel van het lichaam, zoals "vinger-to-staart" of "neus-tot-neus". Vrouwtjes hebben om een ​​nieuwe partner te vinden elke keer dat alle leden troepen elkaar gekoppeld zijn.


Brownie ambachtelijke idee is om vriendschap pinnen worden omzoomd veiligheidsspelden met gekleurde kralen maken en delen met anderen. Brownie Binders respectieve Brownie reis kan worden gemaakt en werkte in week tot week.

Junior Girl Scouts Games en Ambachten

Junior Girls Scouts worden vertegenwoordigd door meisjes in de rangen vier en vijf. Terwijl de meisjes rukken op door Girl Scouts, hebben veel geleerd over scouting en scouting is ideaal. Een spel van kennis kan omgaan met dingen die de meisjes hebben geleerd. Maak een quiz spel Girl Scout uit de geschiedenis en idealen zoals Girl Scout: Wie was de oprichter van de Scout meisje? Er zijn veel stukken aan de Girl Belofte?

Een traditie in Padvindsters aan het doen zijn of SWAP "whatchamacallits speciale Affectionately Pinned Somewhere." Het is gemaakt voorwerpen uitgewisseld met andere meisjes in de organisatie. Swap ambachten moet draagbaar of zichtbaar zijn en vertegenwoordigen de gemeenschap van een meisje, of advies van een land, afhankelijk van wie ze uit te wisselen met. SWAP ambachten kan zo simpel zijn als kralenkettingen pony.

cadettes, junior en senior Scout Games en Ambachten

Dit hoger niveau van scouts - van 11 tot 17 - richt zich op leiderschap, service en ontwikkeling van de carrière van belangen en opties. Games richten zich op plezier gecombineerd met vaardigheid. Outdoor wedstrijden skill-gebouw als kano races of de praktijk van de vaardigheden van nood kan onderhoudend en verhelderend zijn. Frenzy First Aid is een van deze spellen. Kaarten maken met verschillende medische noodgevallen als snijwonden, verstuikingen, bloeden, het verzwakken en reanimatie. Verdeel de meisjes in teams en hebben ze strijden om eerste hulp behandelingen. Knutselideeën zijn kaarsen, aardewerk, borduren of naaien projecten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha