Gingivitis Home Remedies - Top 10We de zorg over de manier waarop we kijken, hoe een jurk past, de extra kilo - maar zeer zelden doen we stoppen om te denken dat onze mondgezondheid! Up, vergeelde tanden en tandvlees pijnlijk klagen.

Mondgezondheid is zeer belangrijk voor de welzijn van een individu. Bij het ontbreken van goede hygiëne, zijn er een aantal ziekten die de tanden kunnen aanvallen. Gingivitis is een van de meest pijnlijke orale ziekten. En 'gekenmerkt door gezwollen tandvlees en bloedend tandvlees en zelfs beginnen te wijken van de tanden. Vele malen, de symptomen zijn te mild om opgemerkt te worden, maar als ze dat doen oplaaien, kan de pijn scherp zijn! Dit is een infectie die een hoge hoeveelheid ongemak en complicaties te veroorzaken als onbehandeld.


Gingivitis Home remedies:

Gingivitis wordt veroorzaakt door plaque opbouw in de tanden, die in feite een opeenhoping van bacteriën. Kan voorkomen worden door tandenpoetsen correct! De meesten van ons gewoon gaan door de bewegingen als het gaat om je tanden poetsen, maar zoals alles, is een weg! Het gebruik van een elektrische tandenborstel helpt bij het efficiënt reinigen. En vergeet niet-borstelen moet worden gevolgd door een passende flossen en professionele gebitsreiniging moet worden beschouwd van tijd tot tijd.

Maar wat als je al gingivitis te hebben? Je gaat naar de tandarts uw enige oplossing? Absoluut niet! Hier is een lijst van de top 10 home remedies voor gingivitis die verlichting kan bieden uit deze pijnlijke aandoening:

Saline Gargles:

Bereid een oplossing van zout en warm water. Frequent gorgelen met deze oplossing gedurende de dag te helpen verminderen zwelling veroorzaakt door gingivitis.

Aloe-Vera Gel:

Ontstoken kiemen en bacteriën opbouw kan worden behandeld met de toepassing van aloë vera gel op het tandvlees. U kunt daar of worden gelaten gorgelen met water. Dit is een van de meest effectieve home remedies voor gingivitis.

Bakpoeder:

Een oplossing van natriumbicarbonaat en water kan worden toegepast op het tandvlees met vingers. Dit zal een lange weg te bacteriën die tandvleesontsteking veroorzaken vechten gaan.

Kruidnagel:

Als we praten over mondgezondheid, kan geen lijst niet compleet zijn zonder een vermelding van Kruidnagel! Het is een goed idee om de olie van kruidnagel toepassing op de ontstoken gebieden. Twee of drie teentjes kan worden overgelaten in de buurt van het tandvlees om enige verlichting van ontsteking en pijn te krijgen. Het nemen van een kruidnagel en wrijf zachtjes op de gezwollen en ontstoken tandvlees is ook nuttig bij de behandeling van de ziekte.

Cranberry sap:

De consumptie van cranberry sap zonder suiker helpt de vermenigvuldiging van bacteriën en ook de controle op de verspreiding, het houden van gingivitis bij baai! Dit wordt ook beschouwd als een van de beste home remedies voor gingivitis!

Citroensap:

Bereid een mondspoeling met citroensap en water. Dit is een van de beste manieren om weg te wassen gingivitis bacteriën langdurend verlichting van de ziekte.

Mosterd olie en zout:

Ontstoken tandvlees kan worden verzacht door een zachte massage met een mengsel van mosterd olie en zout. Dit, indien herhaalde twee of drie keer per dag, gingivitis geneest zeer snel.

Cayenne Poeder:

Tandenpoetsen regelmatig met een mengsel van tandpasta en cayennepeper poeder ontlast ongemak veroorzaakt door gingivitis en voorkomt ook verdere tandvleesproblemen het beperken van de groei van bacteriën.

Sage:

Salie poeder gekookt met water en gemengd met een snufje zout als agent voor het verlichten van prachtige tandvlees gezwollen en mals. Dit mengsel kan worden opgeslagen voor herhaalde toepassingen.

Aluin Gargles:

Roodheid en zwelling kan worden teruggebracht gorgelen met een mengsel van aluin en water.

Aldus waren de eerste 10 home remedies voor de behandeling van gingivitis. Naast deze huismiddeltjes, is het verstandig om met roken te vermijden als het verder verergert zwelling en ontsteking. Suikerrijke voedingsmiddelen moeten worden vermeden omdat ze zijn een land van rust tussen de tanden, het stimuleren van bacteriën om zich thuis voelen. Zorg er ook voor dat je verbruikt voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitaminen en mineralen om een ​​sterker immuunsysteem te krijgen.

En vergeet niet, voorkomen is beter dan genezen. Niets kan een goede poetsprocedure verslaan zal nooit vergeten de borstel, zijde en mondspoeling routine-deze drie stappen kunt blijven je tanden beschermd!

Volg een bepaalde routine mondhygiëne? Welke stappen moet je volgen? Niet delen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha