Gift van de Verjaardag voor een 80 Year Old DadOp de rijpe leeftijd van 80 jaar zijn er waarschijnlijk een paar dingen die pa niet te hebben ontvangen van een gift op een bepaald punt in zijn leven. Na een bepaalde leeftijd verjaardagen en feestdagen minder van een geschenk en krijg de meest eenvoudige dingen, zoals tijd doorbrengen met uw familie. Geef je vader de gave van de liefde en de herinneringen aan een lang en vruchtbaar leven.

Tijd

Tegen de tijd dat je 80 moet je waarschijnlijk al uw basisbehoeften en kunnen niet wilt leren hoe u de nieuwste technologie te gebruiken. In plaats van het geven van je vader een object, overweeg tijd doorbrengen met hem. Bied hem een ​​rit naar de winkel of neem hem mee op een reis van plezier. Neem de kleinkinderen over en hebben een familiefeest aangepast aan uw smaak met zijn favoriete voedsel, mensen en muziek. Deel uitmaken van de "goede" als kinderen die dingen zeggen als "goed voor een middag van vliegeren" of "goed voor een weekend van de jacht." Maak een album met foto's van hem met de mensen die hij liefheeft en geef hem een ​​blik wanneer hij alleen is. Als je dementie, een album met notities naast de beelden kunnen ook helpen herinneren mensen beter.

Necessities

Veel oudere mensen kunnen te trots om hulp te vragen wanneer ze het nodig hebben. In plaats van te zeggen: "He, pap, geld voor medicijnen moet je?" gewoon even langs met wat boodschappen of de hypotheek te betalen deze maand. U wel of niet bedanken voor, maar krijgt u de kans om iets te doen buiten het gewone of om normaal iets te kopen uit haar prijsklasse te geven, zonder hem te beledigen. U kunt ook een gift card of een oplaadbare kaart voor een winkel die winkelen geniet kopen en toe te voegen meer geld op de rekening regelmatig, zodat hij zijn behoefte zelfstandig kunnen kopen. Je kan ook een lange afstand bellen plannen te kopen voor hem om in contact blijven met familie en vrienden te houden.


Fun Stuff

Zoek uit wat je vader's favoriete dingen waren toen hij jonger was. Als je hem dingen kunnen geven zoals een cd-versie van een oude plaat die ooit liefhad die blut, dus je kan weer luisteren. Of maak een mandje van lekkernijen zoals snoep en zoetigheden misschien hield hij toen hij jonger was (in de versies zonder suiker indien nodig). Een verzameling van boeken door een favoriete auteur, een comfortabele stoel of bed opnieuw, of cadeaubonnen aan restaurants, als het een foodie, al maken prachtige giften. Als hij kan reizen, wilt u wellicht ook om u de reis van uw leven te geven. Ontdek een plek die altijd heeft willen om daar te gaan en neem het.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha