Gids voor de etherische oliën: 20 etherische oliën ongelooflijk ... en wat zij voor u kunnen doen?Gids voor de etherische oliën: 20 etherische oliën ongelooflijk ... en wat zij voor u kunnen doen?

Er is een buitengewone scala van essentiële oliën beschikbaar zijn en weten welke de beste zijn om toe te voegen aan je collectie kan een beetje 'ingewikkeld. Etherische oliën zijn niet allemaal hetzelfde en ieder hun verschillende toepassingen van gezondheid en schoonheid hebben. Omdat ze zo verschillend zijn, moet je voorzichtig zijn met essentiële oliën. De meeste niet ingenomen worden en velen kunnen niet worden toegepast op de huid onverdund. Als u niet zeker bent dat essentiële oliën wat voor u kan doen, is hier een vervallen van de ongelooflijke voordelen van de winden van verschillende essentiële oliën die beschikbaar zijn.

1. Tea Tree etherische olie

Bekend om zijn frisse, schone geur, essentiële olie van tea tree is waarschijnlijk de beste olie om te gebruiken voor de antifungale, antivirale en antibacteriële. De tea tree olie niet op de huid te reinigen, het moet verdunnen met een basisolie en dit mengsel kan worden toegepast op het gezicht om acne te behandelen, toegepast op de voeten voetschimmel behandelen en hoofdhuid voor de behandeling van roos.


2. Essentiële olie van lavendel

Lavendel olie is de nummer een essentiële olie verkopen en wordt veel gebruikt in de aromatherapie, voor haar vermogen om de stemming te kalmeren en angst verminderen. Het kan gebruikt worden in een diffuser thuis en wordt vaak gebruikt om te versoepelen en in slaap vallen. Essentiële olie van lavendel is ook zeer nuttig voor de behandeling van lichte brandwonden. Aangebracht met een vervoerder olie, lavendelolie verzacht brandwonden en helpt hen sneller genezen.

Etherische olie van pepermunt 3.

Pepermunt essentiële olie, die wordt gewonnen uit de pepermunt, heeft een frisse geur die u kunnen helpen wakker te blijven als je het gevoel afgetapt en verbetert de helderheid van geest. Het is ook goed voor de toepassing van de spierpijn na een training. Wrijf een paar druppels pepermuntolie in de huid en zal snel kalmeren en het verminderen van de pijn van vermoeide benen.

4. Eucalyptus essentiële olie

Eucalyptus essentiële olie is het best bekend om zijn vermogen om de neus te wissen en ontlasten. En 'veel veiliger te gebruiken dan decongestiva, dat je niet moet gebruiken als u een hoge bloeddruk hebt. Als je een verkoudheid of allergie, doe er een paar druppels van eucalyptus etherische olie op een zakdoek en inhaleer de dampen. Het zal een verstopte neus en borst congestie gemak te wissen in snel.

Citroen essentiële olie 5.

Lemon essentiële olie heeft een frisse, citrus dat is geweldig om een ​​kamer te koelen. U kan worden gebruikt in een diffusor, of kunt u mengen in water en spuit een beetje 'in de lucht. Citroen essentiële olie zorgt voor een frisse en verkwikkende geur die een kamer en je humeur verlicht. U kunt ook citroenolie gebruiken om de huid te verlichten. Voeg een paar druppels citroen essentiële olie naar een vervoerder olie en lichter vlekken, littekens vervagen en fleuren de teint.

6. Helichrysum essentiële olie

Helichrysum olie, die wordt gewonnen uit een bloem die voornamelijk groeit in Frankrijk en de omliggende gebieden, is een van de beste etherische oliën voor huidbehandeling. Dit is een van de essentiële oliën die direct kunnen worden toegepast op de huid en wordt gebruikt om verwondingen zoals kneuzingen, zwellingen en infectie. Het bevat ook pijnstillende stoffen en kan worden gebruikt om spierpijn en artritis.

7. Jatamansi essentiële olie

Jatamansi essentiële olie, die ook bekend staat als de Himalaya Nard, wordt gewonnen uit de wortels van een plant die is afkomstig uit Nepal en de Himalaya-regio rond. En 'is het bekend om een ​​van de krachtigste oliën om de geest te kalmeren en bevordert een goede nachtrust zijn. Het wordt meestal gebruikt door het mengen van de olie met sesamolie massage en vervolgens op te warmen, of het tegenovergestelde. Er wordt ook gezegd dat de essentiële olie Jatamansi maakt uw meest levendige dromen.

8. Neroli essentiële olie

Neroli essentiële olie, die op grote schaal wordt gebruikt in de cosmetische industrie voor de geur, bestaat uit bittere oranje bloemen. Het heeft een zoete citrusgeur die je humeur kan tillen en verlichting van de symptomen van depressie. Toegepast op de huid, Neroli olie verbetert de elasticiteit van de huid, bestrijdt acne, en vermindert de verschijning van littekens, vlekken en striae.

9. kamille essentiële olie

Kamilleolie is een als essentiële oliën meest delicate en direct kunnen worden toegepast op de huid. Met alle essentiële oliën, echter, is het raadzaam om een ​​kleine hoeveelheid van een stukje huid punch toepassen om ervoor te zorgen dat u niet een allergische reactie op het hebt. Kamille essentiële olie is bekend om zijn anti-inflammatoire en anti-krampachtige, dus het is ideaal voor gebruik als je krampen ervaren.

10. Bergamot essentiële olie

Bergamot olie is weer een van de citrusvruchten essentiële oliën die de stemming verheft en heeft een anti-depressivum. U kan worden gebruikt in een diffusor of gewoon wat op de palmen van de handen wrijven en inhaleer de dampen. Gebruikt op de huid, de etherische olie van bergamot verlicht spierpijn en helpt geven energie. Het moet echter voorzichtig zijn om het te gebruiken op blootgestelde delen van de huid, want het maakt de huid overgevoelig voor de zon.

Melissa essentiële olie 11.

Melissa essentiële olie, die ook bekend staat als citroenmelisse, is een van de beste olie mentale alertheid te verbeteren. Ademhaling oliedampen Melissa, scherpt de geest, verbetert de concentratie en het geheugen. De kracht van essentiële oliën van Melissa is zo krachtig in dit gebied dat wetenschappers nu het verkennen van de potentiële voordelen die de olie Melissa kon houden voor Alzheimer-patiënten. Etherische olie van citroenmelisse kan worden ingeademd door palmbomen, gebruikt in een diffusor of op de huid wanneer behoorlijk verdund.

12. Wierook etherische olie

Wierook, die wordt verkregen uit de hars van een boom, is de geur van oude legendes en wordt vaak gebruikt in rituelen en religieuze ceremonies. Etherische olie geur verhoogt mentale alertheid en vergemakkelijkt de symptomen van angst en depressie. Het kan ook onverdund op de huid om wonden sneller en minder zichtbaar littekenweefsel.

Rozemarijn etherische olie 13.

Rozemarijn olie is een essentiële olie zeer populair omdat het zo veel verschillende voordelen voor de gezondheid en het gebruik. Gebruikt in haar maskers en hete olie behandelingen, zal het versterken en dikker haar en bevorderen een betere haargroei. Het heeft ook een sterke antibacteriële eigenschappen en wordt vaak gebruikt in zelfgemaakte mondspoelingen. Bij regelmatig gebruik, het helpt gaatjes, tandvleesontsteking en de vorming van tandplak te voorkomen. Gebruikt voor aromatherapie, etherische olie van rozemarijn bevordert de geestelijke alertheid en wordt vaak gebruikt door studenten wanneer ze studeren voor examens.

Essentiële olie van patchouli 14.

Patchouli essentiële olie heeft een zeer bepaalde geur wordt vaak gedragen als een parfum door mensen die volgen een alternatieve levensstijl, zoals punkers en hippies. Patchouli essentiële olie heeft ook zijn nut in traditionele leven ook kan worden gebruikt als anti-inflammatoire werkzaam bestanddeel en is zeer goed te gebruiken verdund met een drager olie huidaandoeningen zoals acné en eczeem gebarsten hielen.

15. Rose essentiële olie

Rose essentiële olie wordt gemaakt van de destillatie van Damascus roos en heeft een breed scala van medicinale toepassingen, evenals een mooie geur. Het wordt vaak gebruikt in de aromatherapie angst, spanning en depressie, alsmede mengsels van natuurlijke cosmetica behandelen en heeft ook een sterke ant0bcaterial en antivirale eigenschappen. Het andere ding dat essentiële olie steeg staat bekend om zijn lustopwekkende eigenschappen is.

Etherische olie van gember 16.

Ginger etherische olie heeft een heerlijk warme en kruidige geur en is waarschijnlijk het best bekend voor het effect dat het heeft op het spijsverteringsstelsel. Gember olie kan helpen verminderen het gevoel van misselijkheid en vestigen een maagklachten. Als je moe bent tijdens de dag, dan is de gember etherische olie is de perfecte pick-me-up ook. De geur van de essentiële olie van gember, en zal je energie te verhogen en te revitaliseren.

17. etherische olie Palissander

Palissander essentiële olie komt uit de boom van reusachtige Braziliaanse rozenhout en heeft krachtige milde pijnstillende en anti-depressivum. Het heeft een mild, kruidig ​​aroma dat het een uitstekend ingrediënt voor zelfgemaakte deodorant te maken. Palissander essentiële olie fungeert ook als een insecticide en muggenspray, dus het is geweldig om te dragen wanneer u een reis naar het platteland in de zomer.

18. Sandalwood etherische olie

Sandelhout essentiële olie kan direct worden aangebracht op de huid of ingeademd om zijn therapeutische aromatherapie. Er wordt gezegd dat het een gevoel van vrede aan het verstand te brengen en geestelijk welzijn te bevorderen. Het is ook zeer geschikt voor de behandeling van kleine wonden en infecties en schimmelinfecties zal ook duidelijk op de huid. Sandelhoutolie is een van de essentiële oliën die niet kunnen worden gebruikt in een diffusor, maar omdat het te viskeus.

19. saffraan essentiële olie

Saffraan essentiële olie is een van de oude oliën die zijn gebruikt voor vele eeuwen. Het heeft vele gunstige eigenschappen, variërend van hulp bij problemen met de spijsvertering, om het libido te verbeteren. Saffraan olie is ook bekend om de eetlust te remmen en kan een hulpmiddel voor gewichtsverlies. Het moet voorzichtig worden gebruikt, echter, omdat, in grote hoeveelheden, saffraan essentiële olie kan giftig zijn.

Grapefruit etherische olie 20.

De geur van citrus grapefruit essentiële olie zorgt voor een boost van energie tonic en kan de ontevredenheid te verlichten. Het is ook zeer geschikt voor de huid. Als u grapefruit essentiële olie gebruikt met een drager olie, helpt lock vocht in de huid en bevorderen een heldere teint en licht.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha