Gezond voor en na de zwangerschap Weight Loss TipsShutterstock

Het gewicht is een van de belangrijkste factoren, onafhankelijk van het punt van leven u in. Een vrouw met overgewicht of obesitas is gebonden aan een aantal fysieke en psychische problemen hebben, recht uit een menstruele cyclus verstoord door PCOS en steriele omstandigheden om aanvallen van woede en jaloezie. De meest effectieve manier om deze problemen te overwinnen is dat overtollige flab verliezen. Het verliezen van flab, niet van plan om de hoogte te ontmoeten om cijfers op de weegschaal te wegen. Samen met gewichtsverlies, moet je de toon van en fit te krijgen. En, dit is precies wat er moet hier pen voor u - hoe om gewicht te verliezen voor en na de zwangerschap.

De reis is moeilijk met talloze obstakels en verleidingen het blokkeren van de weg naar succes. De sleutel is om je doelen heel sterk te houden. Lees verder om te weten wat je precies moet doen om gezond te krijgen.


Pre-Zwangerschap Weight Loss Tips:

Zwangerschap is een zeer delicaat moment in het leven wanneer je mentaal en fysiek voor te bereiden op een complete make-over in je leven. Het is echter belangrijk op te merken dat dit preparaat niet spontaan. Als u een project van het stichten van een gezin, moet u ervoor zorgen dat zowel het lichaam en geest zijn er klaar voor. En, als je met overgewicht of obesitas, of had een verleden van gewicht, is er een dieper niveau van voorbereiding die moet gaan in het proces. Raak niet in paniek, we zijn hier om te helpen.

Hier zijn enkele tips die je altijd kunt rekenen op als het gaat om het verliezen van gewicht voordat u zwanger wordt.

Identificeer het streefgewicht:

Weten uw streefgewicht zal u toelaten om te plannen hoe lang het eigenlijk zou nemen om gewicht te verliezen. Hoewel er maximaal 5 kg gewichtsverlies per maand, zou het ideaal zijn 3 kg per maand. U kunt gebruik maken van verschillende manieren om uw ideale gewicht, die kan variëren door verschillende factoren te identificeren. Op een ruwe schatting, kan een vrouw van 31 jaar, met een hoogte van 5'6 "en een groot lichaam frame van een gewicht tot 70 kg. Neem contact op met uw arts om de beste resultaten te krijgen.

Ga Off Your dieet plan:

Als je op een dieet om gewicht te verliezen, dus stop dieet. Overschakelen naar een dieet plan dat is evenwichtig en biedt voedingsstoffen, voldoende om de mate van vruchtbaarheid te behouden. Studies suggereren dat vrouwen op het dieet de neiging hebben tijdens de zwangerschap op meer gewicht te zetten.

Verminderen calorie-inname en het eten van gezond:

Als je gaat om gewicht te verliezen, te verminderen calorie-inname netwerk. Zorg ervoor dat de netto calorie-inname niet onder de 1500 calorieën per dag valt. Studies suggereren dat een lagere calorie-inname tot 1200 calorieën is bekend dat het een negatief effect op de zwangerschap hebben. Niet helemaal uit te gaan koolhydraten of vetten te vergeten als zodanig. Alles in de juiste verhouding is essentieel om ervoor te zorgen dat de zwangerschap is een gladde één.

Beginnen met sporten:

De oefening is een must. Je kan niet gewicht te verliezen zonder te oefenen. Als u niet een oefening buitenissig, dan lopen misschien een goed idee zijn. Sluit gewoon uw hoofdtelefoon, zet je favoriete muziek, en begin te lopen. Proberen om 500 calorieën met lichaamsbeweging en de rest 500 calorieën te verbranden uit je dieet. Zorg ervoor dat u de limiet van de operatie voor een maximum van 45 minuten te beperken.

Supplementen:

Neem contact op met uw arts voor eventuele onvolkomenheden en volg de aanbevolen supplementen, in voorkomend geval, om de mogelijkheid van enige vorm van complicaties uit te sluiten. U kunt ook proberen sommige supplementen van het gewichtsverlies, zoals groene thee te trekken van uw reis.

Doen Yoga:

Je kunt je afvragen wat yoga heeft om hier te doen als je al oefenen. Yoga is niet zomaar een oefening. En 'een van de beste manieren om je lichaam te voeden op een gezonde manier. Samen met het helpen om vet te werpen en de toon van je lichaam, houd je stress op de baai. Het kan ook helpen om de problemen van onvruchtbaarheid te verlichten. Het zal je voor te bereiden op die zoete reis van het moederschap.

Stoppen met roken en alcohol:

Laat die flessen whisky en andere alcoholische dranken te gaan in de afvoer. Gooi de sigarettenpakjes weg. Beide zijn gevaarlijk voor u en uw kind. Bovendien vertraagt ​​het proces van gewichtsverlies.

Zorg ervoor dat u uw arts en voedingsdeskundige te raadplegen voordat u een stap met betrekking tot gewichtsverlies.

Tips na de zwangerschap gewichtsverlies:

Uw bundel van vreugde is aangekomen, en u zal worden geschokt om te merken dat uw verwachtingen en realiteit zijn palen uit elkaar. Zelfs als u de hele familie en vrienden te steunen en te zorgen voor u, de reis is zwaar! Het gewicht is nu om toe te voegen aan de problemen! Dit gebeurt met alle vrouwen die net bevallen zijn. Het verliezen van het gewicht dat je opgedaan tijdens de zwangerschap moet worden gedaan met volledige geduld en aandacht.

Hier is hoe om gewicht te verliezen na de zwangerschap op een gezonde manier.

Ontwikkelen SMART doelen:

Het organiseren van uw doelstellingen, zodat ze SMART - specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden! Vergeet niet, de reis is te langzaam vorderde. Heb je opgedaan gewicht meer dan 37-40 weken en je moet ten minste 40 weken, zo niet meer, om hetzelfde te doen. Praat met uw arts en voedingsdeskundige, en het vinden van een goed dieet plan dat zal worden afgestemd op uw doelstellingen. Ook komen met een oefening plan dat is niet al te moeilijk, maar sterk genoeg om ervoor te zorgen dat het blijft om gewicht te verliezen.

Opties:

Verhongeren is een strikte nee nee als het gaat om gewicht te verliezen, vooral omdat je borstvoeding geeft. Het eten van voedzame voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten, granen en noten, en eiwitten. Sta niet toe dat verwerkt en geraffineerde voedingsmiddelen in alle vormen. Onder meer appels, bananen, tarwe, ragi, haver, amandelen, paprika, wortelen, spinazie, tomaten, dals en linzen, enz., In uw dieet. Je kan ook data in uw dieet als in-tussen snacks tot volledige blijven en constipatie afstand. Drink 3 glazen melk elke dag aan de behoeften van calcium te voldoen. U kunt de crème verwijderen uit de melk en gebruik het. Beperk uw koffie en thee, zoals overmatige inname is bekend dat de problemen van de zuurgraad veroorzaken.

Drink water:

Het water is een vriend beminnelijk als het gaat om gewicht te verliezen. Deze kleurloze en smaakloze vloeistof is essentieel voor het spoelen van uw toxines. Het houdt je ook uit de buurt van urineweginfecties, een veel voorkomende aandoening die bestond in de periode van postbezorging. Drink minstens 5 liter water, bij voorkeur warm. U kunt ook toevoegen 1 eetlepel honing voor elke liter water die je verbruikt om uw gewichtsverlies te verhogen en te pronken met een vlekkeloze, stralende huid.

Beginnen met oefenen op het juiste moment:

Het is bijna onmogelijk om te beginnen met trainen zodra je de baby te leveren. Het lichaam heeft rust, en duurt minimaal 6 weken voor de aanpassing van de nieuwe routine. Dus verwacht zes weken te voltooien; ga voor de eerste postnatale controle en raadpleeg uw arts om uit te vinden als je lichaam is klaar voor gebruik. Als u een positieve knik krijgen, dan schop je trainingsschema. Het ideaal zou zijn een 20 minuten lopen naar het bruisende met zachte yoga heeft de neiging om de lage rug, bekken spieren te versterken, en de baarmoeder spieren.

Voed je baby:

Studies hebben aangetoond dat vrouwen die hun kinderen borstvoeding bestemd om 800 calorieën meer dan een niet-zogende moeder verbranden.

Slaap Lekker:

Slaap is essentieel voor u om gewicht te verliezen, maar met een onzekere routine voor je, het is echt moeilijk om te komen met een goede nachtrust's. U kunt dit compenseren door het nemen van een paar dutjes overdag wanneer de baby slaapt. Vergeet niet, kan een duik nemen in de stofwisseling levels eigenlijk verliest al je inspanningen.

Geduld is de sleutel tot het verliezen van gewicht voor en na de zwangerschap. De reis van het gewichtsverlies is nooit een gladde één; en is geladen met veel obstakels en verleidingen. Niet ten prooi vallen aan een van hen. Neem een ​​stap op een moment in de richting van je doel! Als je langzaam en regelmatig zijn, zul je in staat zijn om het doel te bereiken.

Wat heb je gedaan om gewicht te verliezen voor en na de zwangerschap? We voerden een soortgelijke procedure als hierboven beschreven? Of heb je vertrouwen op andere manieren? Deel uw ervaring met ons vandaag nog! Gewoon naar beneden scrollen en voer in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha