Gezond eten tips: 9 voedsel dat je niet moet eten voor het slapen gaanGezond eten tips: 9 voedsel dat je niet moet eten voor het slapen gaan

1) Pizza en pasta

Vermijd het eten van pizza en pasta vlak voor het naar bed gaan, omdat deze maaltijden zijn vrij zwaar en hoog in calorieën; eet dit soort voedsel zou de maag geven een echte training 's nachts! Als je slaapt, je lichaam ontspant en rust, dat doet je maag, evenals andere organen. Op de top van dat, eet pasta en pizza voor het slapen gaan zal de love handles ongetwijfeld vergroten!

2) Coffee

Als u een drankje voordat het raken van de kussen gezellige, zeker niet gaan voor een kopje koffie. In feite, de koffie een stimulerend middel dat invloed heeft verlengd op het lichaam, zodat het niet kunnen slapen en rusten goed; als je koffie 's nachts te drinken, zou je jezelf het schoonmaken van de keuken, het wassen van de vloer of koken drie taarten, in plaats van te slapen; Daarom, als je wilt om jezelf te verwennen met een heerlijk kopje espresso, doe het in de ochtend!


3) IJs

Het ijs is geladen met vet en suiker, is een gewicht wint absolute bom! Bij het injecteren suiker en vet in je lichaam voor het slapen gaan, zal het systeem niet in staat zijn om deze explosie van calorieën en slaat ze branden in je leven voor toekomstig gebruik. Daarom, als u niet wilt dat tot gewichtstoename, vermijd het eten van ijs voor het slapen!

4) Kaas

Kaas is een van de ergste voedsel te eten 's nachts, vooral voor mensen die lijden aan maagzuur. Kaas te eten voor het slapen gaan kan erg zwaar op de maag, dus zorg ervoor dat uw maaltijden van tevoren te plannen en te genieten van die heerlijke deel van je favoriete kaas tijdens de dag in plaats.

5) Taarten en Sweets

Koekjes en gebak zijn vergelijkbaar met het verhaal van het ijs. Lunch met vet en suiker, zal koekjes, cakes en zoetigheden u een buzz te geven op het verkeerde moment. 'S nachts, wanneer uw lichaam en uw hele systeem probeert te ontspannen en rust, het minste wat je nodig hebt is suiker stimulerende kick! Als je iets wilt eten zoet, maakt de gezondste keuze en eet een vers fruit of sommige bessen. Chocolade, aan de andere kant, bevat cafeïne en kan fungeren als een stimulerend middel, als gevolg daarvan, stel ik voor u wachten tot het ochtendgloren en dan gewoon bijten chocoladereep favoriet.

6) Fast food

Wanneer u op zoek bent naar iets te eten voor het slapen gaan, te voorkomen rundvlees hamburgers en spek, als een plaag. U dit niet injectie van overvloedige calorieën nodig hebben voor het slapen! Eet slaap fast food eerste nacht wordt een slaap moordenares gegarandeerd! Voorts zal de productie van maagzuur veroorzaken brandende erg ongemakkelijk en onaangenaam. Daarom, als kipnuggets, frietjes, uienringen en Big Mac in uw gedachten wanneer u naar bed gaat, weg te geven deze gedachten uit zijn hoofd onmiddellijk en drink een glas water of melk in plaats.

7) De alcohol

Als u wilt "verschrikkelijk" te hebben, slapeloze nacht, als je wakker wordt meerdere malen voor geen bijzondere reden, dan drink een glas wijn vlak voor het naar bed gaan. Daarnaast, alcoholgebruik voor het slapen gaan, of het nu wijn, wodka of champagne, zal een grote impact hebben op de manier waarop je huid eruit ziet en voelt en kan ook verzwaart snurken te hebben!

8) Soda

Frisdrank, evenals energie-drankjes zijn zeker te vermijden wanneer u klaar voor een goede nachtrust. Rijk aan suiker, frisdranken bevatten ook bepaalde chemische stoffen, die het maagdarmkanaal kan verergeren, dus drankjes absoluut moet worden vermeden om bed in de tijd! Als je dorst, drink een glas water is de beste beslissing! Daarnaast hebben de meeste cola, evenals Red Bull bevat cafeïne, dat is niet de beste vriend van de slaap van uw goede nachtrust!

9) pittige lekkernijen

Voedingsmiddelen met het gebruik van de saus, mosterd en hete pepers zijn niet de beste keuze voor een bed-snack! Dit soort maaltijden kan ernstige brandend maagzuur veroorzaken en kan voorkomen dat u in slaap te vallen vrede, omdat hun effecten van de verhoging van de energie.

Als je dorst 's nachts zijn, ga dan voor een glas water, melk of groene thee, als je honger hebt - eten zoete aardappelen, bananen, yoghurt of beklimmen.

Ik hoop dat jullie dol nuttig. Heeft u vaak honger 's nachts? Deel uw gedachten in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 10
  5   1
Augustus 20, 2015 | 02:57:13 | later 7 uur

Mijn familie zegt dat elke keer ben ik het verspillen van mijn tijd hier op het net, maar ik weet dat ik krijg uit de dagelijkse ervaring het lezen van deze goede artikelen.

  3   2
Augustus 20, 2015 | 10:42:37 | later 15 uur

Je hebt veel details afgewerkt daar. Ik deed een onderzoek naar de situatie en vinden bijna alle individuen zullen gaan samen met uw website.

  1   1
Augustus 20, 2015 | 13:36:34 | later 18 uur

Hartelijk dank voor uw tijd om dit te bespreken, kom ik sterk gevoel over en geniet veel meer begrip over dit onderwerp. Als het mogelijk is, zoals je kennis op te doen

  4   0
Augustus 20, 2015 | 19:39:14 | later 1 dag

goede tips! I love it!

  1   2
Augustus 21, 2015 | 01:56:43 | later 1 dag

prachtige plek, bedankt.

  3   2
Augustus 22, 2015 | 07:10:11 | later 2 dagen

Ik voel me alsof de auteur heeft een grondige kennis over het onderwerp. Heel erg goed beer. Ik vond uw website ideaal voor mijn behoeften. Veel dank voor het delen van de prachtige concepten. Dit is een interessante site en zo goed gerund.

  2   2
Augustus 22, 2015 | 13:16:19 | later 2 dagen

Geweldige items!

  4   0
Augustus 22, 2015 | 20:51:28 | later 3 dagen

Dit zijn zulke prachtige suggesties! Ik ben onder de indruk van deze site!

  0   2
Augustus 23, 2015 | 04:38:19 | later 3 dagen

Dank u zeer, Kenny, voor uw vriendelijke woorden! 😉

  5   1
Augustus 23, 2015 | 12:01:41 | later 3 dagen

Ik heb plezier, leiden tot ontdekte ik precies wat ik vroeger te zoeken. Je hebt mijn vier dagen lang jacht eindigde! God Bless you man. Goedendag. Hallo

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha