Gezichtsbehandeling voor de droge huidGetty

Uw huid er dof de hele tijd, zelfs na het krijgen van een gezichtsbehandeling gedaan bij salon?

Als dat zo is, kunt u die lijden met een droge huid! Droge huidtypes moeten voortdurend worden verzorgd om ervoor te zorgen dat het goed gehydrateerd om de problemen van saaiheid, droogheid te voorkomen, die zich uitstrekt zo voort en zo verder. Gezicht van de Vennootschap zijn effectief, maar natuurlijk zijn ze ook duur. Dus, voor de momenten waarop een reis salon heeft geen zin, hier zijn enkele doe het zelf thuis gezichtsmaskers huid droog.


Gezichtsbehandeling voor de droge huid

Laten we nu wat zijn de ingrediënten die een perfect huis gezichtsbehandeling voor de droge huid te controleren.

Banaan Mask

Voor Evan-Amos (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Een mengsel van gehakte geprakte banaan, honing en avocado-olie kan fungeren als een grote droge huid gezichtsmasker. Banaan bevat veel vitaminen, kalium en magnesium voeding aan uw droge huid, terwijl honing en avocado-olie werkt als een grote vochtinbrengende ingrediënten. Vergeet niet, banaan heeft anti-aging ook.

Avocado Masker

Ik, Luc Viatour, via Wikimedia Commons

Voeg een snufje crème om gepureerde kiwi en je bent klaar! Uw eenvoudige droge huid gezichtsmasker is klaar voor gebruik. Dit kan worden gebruikt na een lange dag van de zon of een winteravond om vocht verloren huid te behouden. Deze gladde crème masker doet wonderen op droge gezichtshuid met het goede van melk en rijk aan vitaminen kiwi.

Shea boter en vitamine E Mask

Voor Cathkidston (Foto genomen door Cathkidston), via Wikimedia Commons

shea boter en vitamine E olie kunnen worden gecombineerd om uw onmiddellijke verlichting te brengen in droge gezichtshuid recept. Masseer de huid droog met dit recept gezichtscrème wanneer je elastische voelen. Alles wat je krijgt is direct zacht, verwend huid. Dit huis gezichtsbehandeling voor de droge huid heeft ook de neiging om te ruiken als sommige van de winkels geleid producten!

Olijfolie En Masker Ei

Dit is een van de beste gezichtsuitdrukkingen voor de droge huid!

Neem een ​​eigeel en voeg een theelepel olijfolie aan. Meng het mengsel tot een romig. Veeg droge huid van het gezicht met een rijke romige cleanser en voedzame ei gelijkmatig dit masker. Wacht 20 minuten voordat het af te wassen! De eidooier biedt overvloedige voeding voor de droge en doffe huid, terwijl olijfolie doet wonderen in hydraterende natuurlijk

Bit Tit:

Neem uw favoriete moisturizer en doekjes in je tas elke dag, vooral tijdens winters. Dit kan op veel manieren helpen in de strijd tegen droogte elastiek.

Deze recepten gezicht boven voor de droge huid kan worden gevolgd in hun vrije tijd aan de verslechtering van de natuurlijke schoonheid te voorkomen en uw huid gloeien altijd!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha