Gezichten Nail Enamel - Get Mauveing ​​- Review & SwatchOngelooflijke Shadow en goede uithoudingsvermogen Nagellak - probeer dit !!


We hebben de neiging om onze nagels te verwaarlozen. Ik bedoel, ze zijn slechts een klein deel van ons, toch? Verkeerd! Gezonde nagels kan maken je handen zien er prachtig uit. Ze kunnen je zelfverzekerd en aantrekkelijk voelen. Gemanicuurde nagels zijn belangrijk als je de zorg over je uiterlijk. Een regelmatige manicure kan helpen handhaven van gezonde nagels. Maar om echt je nagels opvallen, heb je een goede nagellak nodig!

Faces is een van de populaire merken van nagelverzorging bekend om hun ongelooflijke tinten nagellak. Het bereik van de nagellak Faces heeft zowel matte en glinsterende tinten. Krijg Mauveing ​​is een van die tinten glinsterende waaier Gezichten nagellak. Het eerste paarse tint die ik gebruikte was van VOV, en dit is de tweede heb ik geprobeerd. Deze tint lichter is dan het glazuur VOV wel. Ik was echt onder de indruk van de schaduw VOV en was op zoek naar een andere tint mauve proberen.


Prijs en hoeveelheid:

Rs.90 voor 7ml.

Ingrediënten:

Niet vermeld op de verpakking

Mijn neem Gezichten nagellak in Get Mauveing ​​20:

Het volledige gamma van nagellak Faces arriveert in een zien door glazen fles in de vorm van een vierkant met een zwarte dop schroef verbonden met een borstel. Een kleefmiddel zich aan de bovenkant van de dop, die de naam en het aantal kleuren bevat. Als u een van degenen die graag om online te winkelen, kunt u gemakkelijk deze schaduw met een simpele muisklik te bestellen. Of u kunt een wandeling naar de wijk markt te nemen en het uit de schappen. En je hoeft niet te betalen via de neus voor deze nagel verf ook niet. Deze kleuren zijn redelijk geprijsd en zal goed passen in uw budget truc.

De schaduw Get Mauveing ​​is licht paarse kleur en is iets sprankelend. Gezichten bieden zowel matte en glanzende nagels lakken. Deze bijzondere schaduw schijnt. Ik heb eigenlijk liever persoonlijk nagel verf matte nagel verf, maar dit hoeft niet te veel glitter, dus het werkt goed ook. Het 'een beetje' sprankelende textuur is goed. Ik hou van hoe het glijdt soepel op je nagels. Gelukkig had ik problemen met de applicatie! De schaduw is een probleem voor mijn huidskleur. Werkt gewoon niet! Deze schaduw is geschikt voor lichte huidtinten dan duskier. Zal geschikt zijn met een lichte huid teint witachtig. Niet om te zeggen dat niet voldoet aan de donkere huid schoonheden, maar het is gewoon een kwade schaduw voor ons. Deze nagellak geeft ondoorzichtige kleur met slechts twee schoten. Het droogt snel en blijft voor ongeveer 5-6 dagen zonder een top coat en dan begint het langzaam verdwijnen. Merk op dat er geen slecht chippen. Het verwijderen van deze glazuur is ook makkelijk omdat het geen vlekken achter op de nagels.

Wat ik leuk vind aan deze nagellak:

 • Zowel online als offline
 • Betaalbare
 • Goede verpakking etc., is gemakkelijk te transporteren
 • Lichtpaars schaduw
 • Licht mousserende
 • Droogt snel
 • Geeft ondoorzichtige kleur binnen twee handen
 • Mag rond 1 weken
 • Het maakt geen vlekken op nagels verlaten
 • Goede consistentie

Wat ik niet graag over deze nagellak:

 • Geen lijst van ingrediënten (geen probleem)
 • Kan niet voldoen aan de donkere huid vrouwen

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha