Gezichten Nail Enamel - Black Or White Review & SwatchProbeer definte


Zwarte nagellak? Ja, het is een hot trend! Met beroemdheden als Miley Cyrus, Zoe Saldana, en Rihanna onderschrijven, verf witte nagel is zeker in de mode op dit moment. Het heeft de catwalks en de rode loper domineerden tijdens 2013 en de trend is hier te blijven voor een tijdje '. Ik werd verliefd op de schaduw toen ik zag een aantal van mijn vrienden sportieve het. Ik ging recht vooruit en kocht het wit of wit schaduw van Faces Nail Enamel bereik. Witte Emaille is veelzijdig en zullen de meeste huidtinten flatteren.

Prijs:


Rs.90 voor 7ml.

Ingrediënten:

Niet vermeld.

Klachten van het merk:

De gezichten van het merk zeggen dat deze adembenemende (Gezichten nagellak) kleuren (zwart of wit) zal uw nagels opvallen in de menigte en gloed. Zei dat het trendy, chique, en voeg een nieuwe dimensie toe aan onze nagels.

Mijn neem Faces nagellak tinten in wit of wit 14:

De Wit of witte nagel verf van Faces komt het gebruikelijke glazen fles met een soort schroef zwart plastic kapje en een gekleurde sticker op de top als de schaduw en het nummer op het wordt gedrukt. De verpakking is echt goed en robuust, het kan zeker worden gesleept op de reis! Dit moet gemakkelijk beschikbaar zijn op de markt zijn, maar ik zal niet zeggen dat online beschikbaar is, omdat ik nog niet gevonden. Maar het hangt allemaal af van waar je woont. Ik had om dit te kopen bij een online winkel.

Te stellen voor de hand liggende, de schaduw is wit. De consistentie van de nagel verf dik en slechts één kant is voldoende om een ​​opake kleur te verkrijgen. En 'loopneus, net als andere nagel verf en dat kan de reden zijn waarom het duurt een beetje te' meer te drogen dan andere schilderijen Faces nagels. Maar het wachten is zeker niet oneindig, het droogt vrij snel. Het toepassen van de schaduw op de nagels is super eenvoudig. Verwijdering is nog makkelijker als je een remover nagellak goed gebruiken. Zwart of wit is een tint saai en niet glitters, dat is eigenlijk een goede zaak bevatten. Simmers en glitters daadwerkelijk zal draaien deze toon een beetje 'van zilver. Spijker schildert blanken hebben de neiging om snel te chippen en zien er echt slecht, zo is ervaren door Kristin Davis in een van haar rode loper verschijningen. Maar deze schaduw is goed voor ten minste 4-5 dagen en dan begint langzaam te vervagen. Zelfs niet splinteren! Ik hield van deze nagel verf en hoe het eruit ziet op mijn nagels. Zoals ik al eerder zei, terwijl de nagel verf is geschikt voor bijna alle huidtinten.

Maar er is één ding dat je in gedachten moet houden bij het kopen van een witte tint. Dragen rijk gepigmenteerde witte emaille kan uw handen zien er oud. U kunt ook wijzen op de droge en vochtarme huid, dus als je wilt aan sport nagel verf wit, moet u zorgen voor uw handen en nagels goed. En niet overdrijven - 2-3 lagen zijn alles wat je nodig hebt als het gaat om verf wit nagel.

Over het algemeen, de moeite waard de prijs en geschikt voor dagelijks gebruik als goed. Ik ben er vrij zeker van dat je deze ook mooi.

Pro:
  • Deze prachtige nagellak is gemakkelijk beschikbaar, zowel online als offline (ik heb niet gevonden offline wel)
  • Betaalbare
  • Goede verpakking en derhalve is het gemakkelijk te transporteren
  • Zuiver wit tinten en is geschikt voor dagelijks gebruik
  • Mat
  • Droogt snel
  • Geeft ondoorzichtige kleur met slechts één hand
  • Blijft ongeveer 4-5 dagen
  • Het maakt geen vlekken op nagels verlaten
Tegen:
  • Geen ingrediëntenlijst

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha