Gezichten Nail Enamel - Black Beauty Product Review & SwatchAls u wilt een zwart email te proberen, dit is de enige


Zwarte nagellak kan een beetje gezet 'uit, maar voor vrouwen zoals ik, zwart is altijd leuk! In feite, mijn nagels zien er absoluut geweldig met zwarte nagellak. Als je kunt kijken dan je eerste horror, kunnen zwarte nagellak eigenlijk uw nagels mooi!

De nagel verf beoordelen ben vandaag de dag is Black Beauty van de gezichten van het merk. Ik zal zo ver gaan als te zeggen dat deze kleur is een van de beste! Denk je dat ik duwen mijn liefde voor zwarte nagellak te ver? Nee, eerlijk gezegd, deze kleur is echt goed! Ik hou van hoe het eruit ziet op mijn nagels. Zelfs een enkel schot van Faces in Black Beauty Nail Enamel geeft goede kleur. Check haar beoordeling in detail.


Prijs:

Rs.99 voor 7ml.

Ingrediënten:

Niet vermeld op de verpakking.

Klachten van het merk:

Gezichten zeggen dat deze adembenemende (Gezichten nagellak) kleuren (Black Beauty) nagels zal opvallen in de menigte en gloed. Zei dat het trendy, chique en nieuwe dimensies toe te voegen aan de nagels.

Mijn neem Gezichten nagellak in Black Beauty 15:

Dit glazuur, net als elk ander email, wordt geleverd in een glazen fles met een schroefdop, die is vrij smal. De verpakking is erg mooi en ik had geen klachten over het helemaal. En 'natuurlijk gemakkelijk transport. U kunt de naam en het nummer van de kleuren op een sticker op de bovenkant van de dop te zien. Iedereen weet dat de gezichten nagellakken zijn betaalbaar en gemakkelijk beschikbaar in de markt, zowel online als offline. De borstel is net zo goed en mits het is ook gemakkelijk. Dus, ik heb geen probleem met dit deel ook.

Komt naar de sleutel, is zwart en toont de ware kleur op je nagels met een enkel schot. Echter, ik heb liever een tweedehands voor verbluffende zwarte nagels. Het droogt zeer snel en maakt me niet lang te wachten. Dus als u op zoek bent naar een spijker verf die kan worden toegepast op de gaan, dit werkt perfect voor u. Het maakt ook niet vlekken op uw nagels, dus ik heb geen problemen bij het verwijderen van het. Consistentie is ook heel goed. Nagellak Weinigen van dit bereik ik teleurgesteld met de consistentie en werden weggegooid, niet gebruikt. Ik was bang dat deze schaduw hetzelfde lot zal ontmoeten. Gelukkig is mijn vrees bleek onterecht. Ik ben heel tevreden. De Black Beauty 15 geeft een matte uitstraling met twee handen en ook blijft zitten, zonder chippen of vervagen, voor ongeveer een week, zonder top coat. Het is matte verf nagel en dan kun je niet schittert in zien. Het begint langzaam chippen na 5-6 dagen. Kortom, ik kan zeggen dat het goed is nagel verf tegen een betaalbare prijs. Ik heb geen fout vinden, maar ik denk nog steeds dat de zwarte nagellak VOV is beter dan deze tint dan de kwantiteit, kwaliteit en prijs.

In een notendop, wat ik vond de schaduw:

  • Gemakkelijk verkrijgbaar in de markt, zowel online als offline
  • Betaalbare
  • Een goede verpakking en eenvoudig transport
  • Prachtige zwarte schaduw
  • Mat
  • Droogt snel
  • Geeft ondoorzichtige kleur met twee handen
  • Mag rond 1 weken
  • Het maakt geen vlekken op nagels verlaten

En de dingen die ik deed:

  • Geen lijst van ingrediënten (geen probleem)

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha