Gezichten Nail Enamel - 201 Ballerina - Review & SwatchOngelooflijke Shadow en redelijk geprijsd Nagellak - perfect voor dagelijks gebruik !!


Ik ga door een fase van obsessie 'spijker' op het moment! Ik ben helemaal verliefd op haar nagels en ik probeer verschillende tinten om ze op hun best uitzien ooit. Ik gebruik meestal colorbar en VOV nagellak, maar dit keer heb ik doorzocht op gezichten nagellak in verschillende tinten op het internet en kocht een aantal van hen bij een online winkel. Gezichten emaille bieden zowel glanzende en matte tinten - Ik kocht een paar van beide! Introductie van een van de nuances -'Ballerina '. De schaduw is zoals de naam - vrouwelijk en kleurrijk!

Prijs:


Rs.90 voor 7ml.

Ingrediënten:

Niet vermeld.

Klachten van het merk:

De adembenemende (Faces nagellak) schaduw (Ballerina) zal uw nagels opvallen in de menigte. En 'trendy, chique, en voegt een nieuwe dimensie toe aan de nagels.

Mijn neem Gezichten nagellak in de schaduw van de ballerina 201:

Het glazuur in een glazen fles, die zowel duurzaam en betrouwbaar. Het wordt geleverd met een zwarte dop schroef die perfect passen. Ik heb geen klachten met betrekking tot de verpakking. U kunt eenvoudig zien van de hoeveelheid product in de fles en een nieuwe kopen als je weet dat je gaat om uw flesje op te maken vandaag. De naam en het nummer schaduw worden gedrukt op een sticker op de bovenkant van de dop. Ik kocht tinten online, maar zijn gemakkelijk verkrijgbaar in elke winkel cosmetica. Zo, de beschikbaarheid is geen probleem. De borstel grootte en de kwaliteit zijn ok, maar niets geweldigs. De applicatie is gemakkelijk met deze borstel.

Ballerina is een matte afwerking nagellak. De schaduw is roze en ziet er prachtig uit op de nagels. E 'was' liefde op het eerste verzoek 'voor mij! Ik ben helemaal verliefd op deze schaduw en ook mijn vrienden en familie hebben gemerkt. Komt naar de technische aspecten, de kwaliteit van deze nagellak is ook goed. Neemt een kijkje ondoorzichtig met twee handen, het geven van zijn ware kleuren en blijft rond voor een week, zelfs zonder topcoat. De nagellak blijft eerlijk met zijn schaduw en wat je ziet in de fles is wat je krijgt op je nagels. Maar vergeet niet dat, echter, is ondoorzichtig nagellak, een beetje glans te zien is op de eerste dag, die langzaam verdwijnt uit de tweede dag. Het begint langzaam chippen op de punten na 4-5 dagen. Echter, de schaduw maakte me kijken uit op deze chippen. Het verwijderen van deze nagellak is gemakkelijk en niet vlekken achterlaten op de nagels. Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met elke outfit en de perfecte tint voor dagelijks gebruik. College Meisjes in de vooruitgang en het kantoor gaan vrouwen kunnen deze schaduw te dragen, zonder twee keer na te denken.

Pro:

 • Gemakkelijk beschikbaar zowel online als offline
 • Betaalbare
 • Een goede verpakking en eenvoudig transport
 • Mooi, het dagelijks draagbare schaduw
 • Mat
 • Droogt snel
 • Geeft ondoorzichtige kleur binnen twee handen
 • Mag rond 1 weken
 • Het maakt geen vlekken op nagels verlaten

Tegen:

 • Chips voor suggesties in 4-5 dagen
 • Kort schittering die kan worden gezien op de eerste dag, zelfs als het verdwijnt vanaf de dag na
 • Geen ingrediëntenlijst

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha